Aksaray'da Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Şehit Ailelerine Ziyaret

Vali Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, şehit ailelerini ziyaret etti.

18.05.2017 12:48

Vali Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, şehit ailelerini ziyaret etti.

Pekmez, 1995 yılında Van'ın Başkale ilçesinde şehit olan Halil Köksal ve 1994 yılında Siirt'in Kurtalan ilçesinde şehit olan Ramazan Ünver'in ailelerini ziyaret etti.

Şehit aileleri ile görüşen Pekmez, yaptığı konuşmada, şehit ailelerinin sıkıntılarını gidermek, varsa sorunlarını çözüme kavuşturmak için gereken ne varsa yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Şehitliğin çok yüce bir mertebe olduğunu vurgulayan Pekmez, "Ölüm hepimize hak ancak şehitlik gibi bir makama ulaşmak herkese nasip olmuyor. Böyle şerefli ve onurlu bir makam her isteyene nasip olmuyor. İnancımız gereği şehitliğin ne yüce bir mertebe olduğunun bilincindeyiz. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Annesine, babasına inşallah şefaatçi eylesin. Bizler şehit ailelerimizin emanetleri ailelerinin her zaman yanındayız. İhtiyaç, sıkıntı veya çözülmesi gereken bir konu varsa elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız. Biz sizleri kendi ailelerimiz olarak görüyoruz. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Ziyarete, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfullah Sarıgül'ün eşi Semiha Sarıgül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk'ün eşi Türkan Aktürk de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement