Alanyalı forvet Babacar yine boş kaleye kaçırdı, şanssızlığına kendisi de isyan etti - Son Dakika
Spor

Alanyalı forvet Babacar yine boş kaleye kaçırdı, şanssızlığına kendisi de isyan etti

Alanyalı forvet Babacar yine boş kaleye kaçırdı, şanssızlığına kendisi de isyan etti

3-0 kaybedilen Beşiktaş karşılaşmasında boş kaleye kaçırdığı golle tepki çeken Babacar, Gaziantep maçında da benzer bir fırsatı değerlendiremedi. Takımı ilk yarıda 1-0 geride olduğu anlarda boş pozisyonda kalan 28 yaşındaki forvet, kalecinin alanı boşalttığı noktaya topu yuvarlayamadı. Arkadaşının attığı pasta boş durumda kalan Babacar, zor olanı yapıp topu dışarıya gönderdi Kaçan pozisyonun ardından 28 yaşındaki forvet de kendisine sinirelenip yüksek sesle bağırdı.

22.04.2021 17:21  Güncelleme: 17:30

Babacar'ın şanssızlığı bitmiyor. 28 yaşındaki Senegalli forvet, Beşiktaş maçında kaçırdığı pozisyonun bir benzerini bugün Gaziantep karşısında da buldu. Ama Babacar zor olanı yapıp boş kaleye topu yollayamadı. Takımının ilk yarıda 1-0 geride olduğu anlarda Babacar, ceza sahası içine gelen pasta müsait duruma düştü. Pasa doğru hareketlenen kaleci, mevkisinden ayrıldı ve Babacar'a altın tepside fırsat sundu. Ama bu değerlendirelemedi.

ARKADAŞLARI TESELLİ ETTİ

Babacar golü kaçırdıktan sonra bir süre şok yaşadı ve kendi kendine bağırmaya başladı. Takım arkadaşları moralini bozmaması için Senegalli'ye destek verdi. Bunun ardından maç hareketlendi, Alanyaspor peş peşe goller buldu.

Alanyalı forvet Babacar yine boş kaleye kaçırdı, şanssızlığına kendisi de isyan etti

Son Dakika Spor Alanyalı forvet Babacar yine boş kaleye kaçırdı, şanssızlığına kendisi de isyan etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kıng: Geçen maçın şikesi böyle örtülür 4 7 Yanıtla
  • Kartal kara: BJK Alanya spor macında babacar o golü bilerek atmadı maç'da şike var diyen parlak rekliler bu kacan gole ne diyecek haa sizi parlak renkliler bu'da şike olsun'mu bu parlak renlilerir işi gücü boş konuşmak demiyorlarki olnayınca olmuyor diye tabi boş konuşacaklarya kaleciyi calımlayıp kele boş iken de golü kacıran forvet oyuncuları var BJK kalecisi Ersin gecen maçta tuttuğu topu elinden kaleye düşürdü o zaman BJK kalecisi Ersin'de rakiptatıma kıyak geçmittir bölediyelimi buda şike olsunmu ben boş boğazlı parlak reklilere diyorum'ki atıp tutmayın renkli oldugunuzu bari belli etmeyin 9 2 Yanıtla
  • Zakir: Cim bom a gelince atıyo ama nasıl oluyo ya 1 7 Yanıtla
  • Hsn75: Şanssızlık mı beceriksizlik mi? 5 0 Yanıtla
  • Mustafa Özdemir: Bizim futbol ailesi nin kalbi bozuk. Herkesi kendi gibi sanıyor 0 0 Yanıtla

Advertisement