Aliağa Belediyesi, Gençlik Kampına Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Aliağa Belediyesi, Gençlik Kampına Ev Sahipliği Yapıyor

Aliağa Belediyesi, Gençlik Kampına Ev Sahipliği Yapıyor

9 ülkeden 20 genç, 15 gün boyunca Aliağa'da hem çalışacak hem de yeni dostluklar edinecek.

05.07.2012 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GENÇLİK KAMPI, TOPLUMLARI YAKINLAŞTIRACAK

Aliağa Belediyesi'nin Alliance Of Europan Voluntary Service Organisations iletişim ağı ve bu ağın üyesi Gençlik Servisleri Merkezi işbirliğinde üç yıldan bu yana Aliağa'da gerçekleşen gönüllü gençlik kampı bu yıl da toplumlararası yakınlaşmaya katkı sağlayacak.

DÜNYA GENÇLERİ 15 GÜN ALİAĞA'DA

Dünya'nın çeşitli ülkelerinden gelen öğrenciler Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampı için Aliağa'da buluştu. 15 gün boyunca kentte kalacak öğrenciler Aliağa Belediyesi tarafından yapılacak sosyal projelerde görev alacak. Öğrenciler çevre düzenlemelerinde çalışacak ve çevre gezilerine katılacak.

1500 KAMP ARASINDA ÖRNEK PROJE SEÇİLDİ

Aliağa Belediyesi'nin üç yıldır düzenlediği gönüllü gençlik kampı, Alliance Of Europan Voluntary Service Organisations iletişim ağına üye 90 kuruluş tarafından düzenlenen 1500 kamp arasında 2012 yaz dönemi kapsamında örnek proje seçildi.

ALİAĞA BELEDİYESİ 3 YILDIR EV SAHİBİ

3 yıldır her yaz sezonunda düzenlenen gençlik kampının bu seneki konukları Yunanistan, Gürcistan, Sırbistan, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Güney Kore, İspanya ve Fransa oldu. Aliağa'da Belediye öğrenci Misafirhanesine yerleşen gençler ilk olarak projenin Aliağa ayağının gerçekleşmesini sağlayan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'u makamında ziyaret etti.

BAŞKAN OĞUZ "KENTİMİZİ VE ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITACAĞIZ"

3 yıldır gönüllü gençlik kampının her yaz sezonunda düzenli olarak yapıldığını belirten Başkan Oğuz "9 ülkeden gelen 20 genci 15 gün boyunca kentimizde konuk edeceğiz. Gençler belediyemiz ile ortak çevre düzenlemelerine katılacak. Gençlik kampımız, 1500 kamp arasında örnek kamp olarak belirlendi. 9 farklı ülkeden gelen gençler kamp sayesinde birbirleri ile kaynaşırken Türk misafirperverliği ve dostluğunu da en üst düzeyde yaşayacağına eminim. 15 günlük kamp programı sonrasında gençlerin ülkelerine kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde tanımış olarak dönmeleri için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Öğrenciler ziyaretin ardından belediyenin park bahçe birimlerinde çeşitli çevre düzenleme çalışmalarına aktif olarak katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aliağa Belediyesi, Gençlik Kampına Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement