Ünlü Şarkıcı Alicia Keys Şampiyonlar Ligi Finalinde Sahne Alacak - Son Dakika
Spor

Ünlü Şarkıcı Alicia Keys Şampiyonlar Ligi Finalinde Sahne Alacak

Dünyaca ünlü şarkıcı Alicia Keys, İtalya'da gelecek ay düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde sahne alacak.

27.04.2016 14:47  Güncelleme: 20:13

Amerikalı ünlü şarkıcı Alicia Keys, Milano'daki Giuseppe Meazza Stadı'nda gerçekleşecek UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesi konser verecek.

UEFA AÇIKLADI

UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, 28 Mayıs'ta İtalya'nın Milano kentindeki Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanacak Şampyionlar Ligi finalinin açılış seremonisinde ilk kez bir müzikal performansa yer verileceği ve ABD'li şarkıcı Alicia Keys'in sahne alacağı belirtildi.

YENİ ALBÜMÜNDEN PARÇALAR SESLENDİRECEK

Açıklamada, açılış seremonisinin 220'den fazla ülkeden canlı takip edilebileceği ve Grammy ödüllü şarkıcı Keys'in, piyasaya çıkacak yeni albümünden parçalar söyleyeceği belirtildi.

"BU GERÇEKTEN ÇILGINCA BİR ŞEY"

ABD basınına konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Keys, "Bu gerçekten çılgınca bir şey. Orada 80 bin kişinin olacağını biliyorum. Her ülkeden insanlar bu ana tanık olacak, izleyecek ve kutlayacak." ifadelerini kullandı.

Ünlü Şarkıcı Alicia Keys Şampiyonlar Ligi Finalinde Sahne Alacak
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ünlü Şarkıcı Alicia Keys Şampiyonlar Ligi Finalinde Sahne Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZI VATAN MİLLET MEMLEKET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ ADINA KENDİSİNİ HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN SİYONİST İLLUMİNATİ TAKIMI 0 0 Yanıtla

Advertisement