Alışılmışın Dışında Bir Seri Katil Hikayesi 'Tutsak' - Son Dakika
Güncel

Alışılmışın Dışında Bir Seri Katil Hikayesi 'Tutsak'

Alışılmışın Dışında Bir Seri Katil Hikayesi \'Tutsak\'

D-Smart, sinemaların en yeni ve başarılı filmlerini TV'DE ilk kez farkıyla takipçilerine sunmaya devam ediyor.

02.05.2013 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV'DE İLK KEZ VE SADECE D-SMART'TA

Yönetmenliğini sinemanın en zor kavranan yönetmenlerinden David Lynch'ın kızı Jennifer Lynch'in üstlendiği Tutsak (Chained), seri katil psikolojisine olan yaklaşımıyla benzerlerinden ayrılıyor. Tutsak, TV'DE ilk kez ve sadece 3 Mayıs Cuma akşamı saat 23.30'da D-Smart 3. Kanal Smart SineFest'te ekrana gelecek.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, sinemaların en yeni ve başarılı filmlerini TV'DE ilk kez farkıyla takipçilerine sunmaya devam ediyor.

Birçok örneği bulunan seri katil filmlerinden, seri katil psikolojisine ve seri katilin iletişim kurma biçimlerine getirdiği yorumla ayrılan Tutsak (Chained), korku – gerilim öğelerine eğildiği kadar karakter odaklı olma özelliği de taşıyor. Yönetmenliğini sinemanın karanlık isimlerinden David Lynch'in kızı Jennifer Lynch'in üstlendiği filmin başrollerini Hollywood'un az tanınan üst düzey oyuncularından Vincent D'Onofrio ve Eamon Farren paylaşıyor.

Bob, arabasına binen kadınları kaçırıp evine götüren ve orada öldüren bir taksi şoförüdür. Bir gün arabasına 9 yaşındaki oğluyla (Tim) bir kadın biner. Bu sefer Bob bu çocuğu da evine götürür, fakat ona zarar vermez. Kadınları öldürmeye ise devam eder. Tim Bob'un evinde büyür ve o evde olan her şeyi yıllarca görüp gözlemlemek zorunda kalır. Bob Tim'i yetiştirmek ve işini ona devretmek amacındadır. Fakat Tim bu mirası kabul edecek midir?

Film 2012'de düzenlenen Sitges - Katalonya Uluslararası Film Festivali'nde Vincent D'Onofrio'ya "En İyi Erkek Oyuncu" ve Jennifer Lynch'e de "Jüri Özel Ödülü" getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alışılmışın Dışında Bir Seri Katil Hikayesi 'Tutsak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement