Alışverişler kripto para ile gerçekleştirebilecek - Son Dakika
Güncel

Alışverişler kripto para ile gerçekleştirebilecek

Alışverişler kripto para ile gerçekleştirebilecek

Weecomi tarafından üretilen Weecoins, dünyada kripto para birimlerinin günlük ve yerel alışverişlerde kullanımını sağlayacak.

09.10.2020 15:53  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Weecoins, 2013 yılında kurulan Weecomi International firmasının bir alt kuruluşu olarak kurulduğunu söyleyen Weecomi international Kurucu Başkanı Özkan Cıbır; "Weecoins ile kullanıcılar, uçak bileti, otel rezervasyonu ve online alışverişler gibi günlük alışverişlerini tek bir platform üzerinden kripto paraları kullanarak gerçekleştirebilecek. 8 ülkede resmi bir şirket olarak hizmet veren Weecomi, Rusya Ukrayna, Kazakistan ve Türkiye gibi ülkelerde hizmet sunuyor." dedi.

Weecomi International'in dünya üzerinde müşteriler ile mağazalar arasında bir alışveriş köprüsü kurduğunu belirten Özkan Cıbır; "Weecomi International'in şu anda 10.000'i aşkın anlaşmalı mağazası ve yaklaşık 270.000 müşterisi bulunuyor. Bu büyük ağdan faydalanarak kripto para kullanımını arttırmak isteyen Weecomi, 2021 yılında anlaşmalı olduğu mağazalarda Weecoins'i müşterilerinin kullanımına açacak. Toplamda 900.000.000 adet üretilecek olan Weecoins'in üretimi 5 yılda tamamlanacak. Ayrıca Ekim ayında Türkiye'de de kendi e-ticaret sayfamızı açıp Wecoins ile işlem yapanlara ekstra indirimler ve fırsatlar sunacağız. 20 ülkede yatırımcısının bulunduğu Wecoins'in Şubat ayından bu yana 0,08 dolardan 0,30 dolara yükselerek 4 kat kazandırdı."

"Çevrimdışı cüzdanlarda muhafaza edilebiliyor"

Özkan Cıbır; "Ücretsiz bir mobil uygulama olan Weecoins Cüzdan, alışverişin, ödemenin ve para kazanmanın mümkün olduğu bir ekosistem oluşturuyor. Weecoins kripto cüzdanı olan cüzdan kullanıcılar Weecoins ile alışveriş,

kripto paraları kredi kartı ile alımı, Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerini alma, gönderme ve saklama işlemleri, puanları ve coin'leri kullanma imkanı ve ortak olunan ödeme platformları ile ödeme yapma imkanı sahip oluyorlar. Weeswaps'ı ise Türkiye'nin en yenilikçi dijital varlık işlem platformu olarak tanımlıyoruz. Weeswaps kullanıcıları, hızlı alış-satış seçenekleri ile işlemleri istedikleri fiyattan beklemeden gerçekleştirebiliyor. Tüm dijital varlıklar fiziksel güvenliği sağlanmış çevrimdışı cüzdanlarda muhafaza edebiliyorlar. Bunlara ek olarak Weeswaps'in uyguladığı iki aşamalı doğrulama sayesinde kullanıcıların hesapları her zaman güvende oluyor."

Son Dakika Güncel Alışverişler kripto para ile gerçekleştirebilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement