Almanya'da Başladı Dinar'da Bitirdi - Son Dakika
Güncel

Almanya'da Başladı Dinar'da Bitirdi

Almanya\'da Başladı Dinar\'da Bitirdi

GEÇEN yıl aşk ve sevgi üzerine yazdığı şiirlerin yer aldığı 'Olmadı Be Usta-Yenildik Aşka' adlı bir şiir kitabı çıkaran Burhanettin Uysal, bu kez romanıyla okurlarının karşısına çıktı.

02.12.2018 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GEÇEN yıl aşk ve sevgi üzerine yazdığı şiirlerin yer aldığı 'Olmadı Be Usta-Yenildik Aşka' adlı bir şiir kitabı çıkaran Burhanettin Uysal, bu kez romanıyla okurlarının karşısına çıktı. DİTİB'e bağlı cenaze firmasında cenaze nakil ve defin görevlisi olarak çalışan Uysal, gerçek bir yaşam öyküsünden esinlendiğin romanı 'İstanbul Bakışlı Kadın'ı okuyucularının beğenisine sundu. Okuyucularından çok olumlu tepkiler aldığını belirten Burhanettin Uysal, yeni kitabıyla ilgili şunları söyledi:

İSTANBUL GİBİ BAKAN KADIN

"Geçen yıl piyasaya çıkan ve Türkiye'de çok satanlar arasına giren 'Olmadı Be Usta-Yenildik Aşka' adlı şiir kitabımdan sonra yazmaya başladığım ilk romanımı yarıda bırakmama sebep olan, ikinci romanımın ilhamı, bakışlarında güzel şehrim İstanbul'u bulduğum kadını işledim. Zorluklar içinde Türkiye'de başlayan hayatına Almanya'da devam etmek zorunda kalan, İstanbul gibi bakan, 'İstanbul Bakışlı Kadın' çıktı karşıma ve romanımı yazmamı kolaylaştırdı. Romanımı şiirlerimden de esinlenerek yazdım. Yaklaşık üç aylık hazırlık dönemim oldu. Ağustos ayı başında yazmaya başladığım 'İstanbul Bakışlı Kadın'ı memleketim Dinar'da bitirdim."

Burhanettin Uysal, aralık ayı sonunda başlayacak ASTEC Kitap Fuarında okuyucuları için ikinci kitabını imzalayacağını açıkladı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Almanya'da Başladı Dinar'da Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement