Almanya'daki Havaalanında Bomba Alarmı, Uçaktaki Yolcular Tahliye Edildi - Son Dakika
Güncel

Almanya'daki Havaalanında Bomba Alarmı, Uçaktaki Yolcular Tahliye Edildi

Bild'in haberine göre; Almanya'da Stuttgart Havaalanı bomba alarmı verdi. Bomba alarmı nedeniyle bir uçaktaki yolcular tahliye edilirken uçuş öğleden sonraya sarkıtıldı.

18.06.2017 14:04  Güncelleme: 08:29

Alman Bild gazetesi, Almanya'nın Stuttgart kentinde bomba 'tehlikesi' nedeniyle bir uçağın tahliye edildiği ifade edildi. Bild, 'Bulgaria Air' şirketine ait bir uçakta şüpheli bir paketin olduğunu ve yerel saatle 12:00'de kalkması planlanan uçağın tahliye edilerek incelendiği belirtildi.

BOMBA ŞÜPHESİ

Alman basını, uçağın içinde yaşanan bir tartışma nedeniyle Alman polisinin olayı 'bomba şüphesi' olarak değerlendirdiğini öne sürdü. Polis köpeklerinin uçağın içinde bomba yapımında kullanılan maddelere yönelik arama yaptığı belirtilirken, bomba imha ekiplerinin olay yerinde olduğu ifade edildi.

AYNI UÇAKLA ÖĞLEDEN SONRA UÇACAKLAR

Bild'in haberine göre iki yolcunun tartışması sonrasında çıkan söylentiler sonucunda bomba alarmı verildi. Kabin ekibinin çıkan söylentileri aktarması sonrasında tüm planlanmış kalkış ve inişler durduruldu. Bagaj kısmı tamamen boşaltılan uçağı bomba uzmanı köpeklerle tarayan yetkililer yolcuları tahliye etti. Bulgaria Air'a ait uçaktan indirilen yolcuların aynı uçakla öğleden sonra Bulgaristan'a uçabilecekleri açıklandı

Almanya\'daki Havaalanında Bomba Alarmı, Uçaktaki Yolcular Tahliye Edildi

Son Dakika Güncel Almanya'daki Havaalanında Bomba Alarmı, Uçaktaki Yolcular Tahliye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement