Almanya En Güzel Türk Kızını Seçecek - Son Dakika
Güncel

Almanya En Güzel Türk Kızını Seçecek

Almanya'da en güzel Türk kızı 2 Kasım'da seçilecek.

25.09.2013 17:27

Almanya'da en güzel Türk kızı 2 Kasım'da seçilecek.

"Uyumun ve başarının en güzel örneği" sloganıyla başlayan ve geçen sene "Biz de Almanya'yız" sloganıyla devam eden Miss Turkuaz Germany, 2 Kasım 2013 tarihinde bu kez "Here we are!" sloganıyla gerçekleşecek. Sloganla bugünkü neslin Alman toplumunda geldiği yer vurgulanmak isteniyor.

Dördüncü kez düzenlenen güzellik yarışması Alman kamuoyunun da dikkatini çekmeyi başardı.

EKIP Group'un sahibi Yıldıray Cengiz, bu yarışmayla mesaj vermek istediklerini belirterek, Miss Turkuaz fikrinin gücünün ve doğruluğunun ispatlanmasından duyduğu memnuniyetin altını çizdi.

"Ön yargıları yıkmak için oluşturulan bir konsept olarak ses getiren ve büyük başarı sağlanan Miss Turkuaz artık Avrupa çapında bir vizyon ve lifestyle markası olma yolunda ilerliyor" diyen Cengiz, bu yıl bir adım daha ileri gideceklerini belirtti.

Cengiz, şöyle konuştu:

"Türkler Alman toplumuna ve ekonomisine zenginlik katmakla kalmayıp, toplumun ayrılmaz bir parçası olduklarını sadece büyük metropollerde değil, göç macerasının başladığı şehirlerde de göstermişlerdir. Bu sebepten dolayı bu yılki Miss Turkuaz geçen yıl olduğu gibi yine Almanya'nın damarlarından birinin attığı bir merkezde, yeni çehresiyle Ruhr havzasında, yani fikrin doğduğu Gelsenkirchen'de gerçekleşecek."

Geçen yıllarda olduğu gibi bu sene de Alman ve Türk medyasının yarışmaya büyük ilgisi bekleniyor. Yarışmaya 18-26 yaş arası, Alman vatandaşlığına sahip ya da başvurmuş Türk kökenli, bekar ve çocuğu olmayan genç kızlar başvurabiliyor. Başvurularda herhangi bir kayıt masrafı veya başka ücret talep edilmiyor.

Derece alan güzeller EKIP Group ajans anlaşması, Miss Deutschland 2014, Miss Intercontinental 2013 ve Top Model of the World 2014 gibi yarışmalara doğrudan katılma hakkı, profesyonel fotoğraf çekimi, oyunculuk derslerinin yanı sıra değişik ödüller bekliyor. - Berlin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Almanya En Güzel Türk Kızını Seçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement