Altın Koza'nın Gezici Sinema Tırı Erzin'de - Son Dakika
Yerel

Altın Koza'nın Gezici Sinema Tırı Erzin'de

Adana'dan "Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan, 38 il, 61 noktada 14 bin 500 kilometre yol katedip 36 milyon insanla buluşacak olan Büyükşehir Belediyesi Gezici...

09.08.2012 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'dan "Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan, 38 il, 61 noktada 14 bin 500 kilometre yol katedip 36 milyon insanla buluşacak olan Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması'nın 22. durağının Hatay'ın Erzin ilçesi olduğu bildirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Taze, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Bahadır Aslan, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Koca, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Koyuncu, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mehmet Aktaş, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Ferat Yüksel, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu, Erzin Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşların katıldığı etkinlikte, Adana Büyükşehir Belediyesi Ali Şenozan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği sanatçıları Lale Dağtekin ile Cevdet Cömertbay konser verdi.

Aksu, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Altın Koza Festivali Türkiye'nin en önemli festivallerinden biri. Biz bu festivali büyüterek Anadolu'nun festivali olmasını çok arzu ettik. Bununla ilgili önemli projeyi tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte hazırladık" dedi.

Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek de etkinlik nedeniyle teşekkür etti.

Etkinlikte "Entelköy Efeköy'e karşı" isimli filmin gösterimi yapıldı.

Muhabir: Anıl Bağrık

Yayıncı: Ali Güreli - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Altın Koza'nın Gezici Sinema Tırı Erzin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement