Amasya'da takla atan cip, aynı aileden 3 kişiye mezar oldu! Cenazeye gidiyorlarmış - Son Dakika
Güncel

Amasya'da takla atan cip, aynı aileden 3 kişiye mezar oldu! Cenazeye gidiyorlarmış

Amasya\'da takla atan cip, aynı aileden 3 kişiye mezar oldu! Cenazeye gidiyorlarmış

Amasya'nın Taşova ilçesinde takla atan cip, 3 kişiye mezar olurken kazanın ardından kahreden bir detay ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin, İstanbul'da kronik rahatsızlıkları nedeniyle ölen Mecbure Kavcı'nın kızı, oğlu ve torunu olduğu, cenaze törenine katılmak için Erzurum'a gittikleri öğrenildi.

17.01.2023 18:53  Güncelleme: 20:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabaha karşı Taşova- Amasya D100 kara yolu Ladik yol ayrımı mevkisinde meydana gelen kazada, İstanbul'dan Erzurum'a akrabalarının cenazesine katılmak üzere yola çıkanların içinde bulunduğu Fuat Kavcı (32) yönetimindeki 34 FEN 827 plakalı cip, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı.

KAZADA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, sürücü Fuat Kavcı ile Hikmet Kavcı (61) ve Esen Sekmen'in (68) hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Nezaket Kavcı (67) ise ilk müdahalesinin ardından Taşova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Amasya'da cenaze yolunda kaza: 3 ölü, 1 yaralı (2)

CENAZEYE GİDİYORLARMIŞ

Kazanın ardından kahreden bir detay ortaya çıktı. Mecbure Kavcı'nın İstanbul'da kronik rahatsızlıkları nedeniyle 93 yaşında hayatını kaybettiği, kazada ölenlerin yaşlı kadının ailesi oldukları öğrenildi. İstanbul'dan havayoluyla Erzurum'a getirilen 8 çocuk annesi Mecbure Kavcı'nın cenazesi, Pazaryolu ilçesi Kavak Mahallesi'nde öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yaşlı kadının kızı Esengül Sekmen'in de yarın aynı mahallede toprağa verileceği öğrenilirken, oğlu Hikmet ile torunu Fuat Kavcı için İstanbul'da cenaze töreni düzenleneceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya'da takla atan cip, aynı aileden 3 kişiye mezar oldu! Cenazeye gidiyorlarmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement