Amasya'da Sıcaktan Bunalan Çocuklar Traktör Römorkunda Serinledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Amasya'da Sıcaktan Bunalan Çocuklar Traktör Römorkunda Serinledi

Amasya\'da Sıcaktan Bunalan Çocuklar Traktör Römorkunda Serinledi
25.08.2023 11:56  Güncelleme: 12:00

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde sıcaktan bunalan çocuklar, brandayla kaplayıp su doldurdukları traktör römorkunda serinlemeye çalıştı. Gümüş Mahallesi'nde kullanılmayan traktör römorkunu havuza çeviren çocuklar, burada serinlemek için suyla doldurdukları römorkta yüzerek eğlenceli vakit geçirdi. Bölgede havuz olmadığından dolayı böyle bir yöntem denediklerini belirten çocuklar, sıcak havalarda birlikte serinleyerek keyifli zaman geçirdiklerini ifade etti.

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde sıcaktan bunalan çocuklar, brandayla kaplayıp su doldurdukları traktör römorkunda serinlemeye çalıştı.
İlde son zamanlarda termometreler 38 derecenin üstünü gösterirken, Gümüş Mahallesi'nde çocuklar, serinlemek için kullanılmayan traktör römorkunu havuza çevirdi.
Brandayla kapladıktan sonra römorku suyla dolduran çocuklar, burada serinlemeye çalıştı.
12 yaşındaki Mustafa Özyiğit, "Arkadaşlarımızla römorku havuz yaparak serinledik. Sıcak havalarda böylece beraber serinliyoruz. Arkadaşlarımızla yüzüyoruz. Oturduğumuz bölgede havuz olmadığından biz de böyle bir şey yapmaya çalıştık." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Amasya'da Sıcaktan Bunalan Çocuklar Traktör Römorkunda Serinledi - Son Dakika


Advertisement