Amatör Ressamlar Fırçalarını Konuşturdu - Son Dakika
Güncel

Amatör Ressamlar Fırçalarını Konuşturdu

Amatör Ressamlar Fırçalarını Konuşturdu

Aliağa Belediyesi Konservatuarı bünyesinde Açıkhava Tiyatrosu atölyelerinde sürdürülen "Yağlı Boya Resim Kursu" sona erdi.

11.06.2013 13:45

Resim Kursu'na katılan farklı yaş gurubundan resim aşığı kursiyerler 2012- 2013 eğitim yılı boyunca yaptıkları resimleri Açıkhava Tiyatrosu Bahçesi'nde düzenlenen sergide görücüye çıkardı.

RESİM AŞIĞI AMATÖR RESSAMLARDAN 194 ADET TABLO…

Resim Öğretmeni Hüseyin Erdağ eğitmenliğinde 6 aylık bir çalışma sonucu ortaya çıkan birbirinden özel resimler ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu Bahçesi'nde düzenlenen açılışta 40 adet karakalem çalışması olmak üzere, yağlı boya ve sulu boyadan oluşan 194 birbirinden renkli eser ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

MÜZİKLE İLE RESİM İÇ İÇE

Ege Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tolga Akşit ve Ege Üniversitesi Yardımcı Doçent Maruf Alaskan da sergi sonrası ziyaretçilere müzik dinletisi sundu. Aliağa Belediyesi Konservatuarı'nda eğitim alarak müzik alanındaki yeteneklerini kanıtlayan minik kursiyerlerden Gizem Meriç ve Asım Kılkışlar dinleyicilerin ilgi odağı oldu. Klarnet ve Ud Dinletisi ile baş başa kalan konuklar müzikle resmin bütünleştiği sergide sanata dair özel bir akşam yaşadı.

KENDİ DÜNYALARINI FIRÇA İLE ŞEKİLLENDİRDİLER

Aliağa Belediyesi Konservatuarı atölyelerinde 7 aylık titiz çalışma sonrası ortaya çıkan birbirinden renkli resimlerin yer aldığı sergi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Genç ve yaşlı 40'ı aşkın kursiyerin katıldığı resim kursunda değişik malzemeler kullanarak farklı dokular oluşturan amatör ressamlar farklı sanat akımlarını ve kendi iç dünyalarını yansıttıkları resimleriyle profesyonel ressamlara taş çıkardı.

Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu Bahçesi'ndeki sergiye Aliağa Kaymakam'ı İbrahim Keklik ve eşi Zeynep Keklik, Aliağa Belediye Başkan Yardımcıları Münir Nurettin Bayrav ve Uğur Eren, Sosyal Kültürel ve İdari İşler Müdürü Sami Toydemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amatör Ressamlar Fırçalarını Konuşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement