Cenazesini Bile Beklemedi! Amcası Öldükten 2 Dakika Sonra Hesabını Boşalttı - Son Dakika
Ekonomi

Cenazesini Bile Beklemedi! Amcası Öldükten 2 Dakika Sonra Hesabını Boşalttı

Kanser tedavisi gören amcasının bakımını üstlenen yeğeninin, amcasının ölüm saatinden 2 dakika sonra hesabındaki tüm parayı boşalttığı ortaya çıktı. Oğullarının durumu fark etmesiyle mahkemelik olan yeğenin 7 yıla kadar hapsi istendi.

26.08.2018 10:35  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanser tedavisi gören amcasının tedavisini üstlenen ve bakımını yapan Yunus Emre T., kuzenleri tarafından dolandırıcılıkla suçlanıyor. Babalarının hayatını kaybetmesinin üzerinden henüz 2 dakika geçmeden maktulün hesabındaki paraları kendi hesabına geçiren Yunus Emre T.'nin 7 yıla kadar hapsi isteniyor.

KANSER TEDAVİSİ GÖREN AMCASININ KREDİ KARTINI KULLANIYORDU

İstanbul Adalet Sarayı'nda çalışan İbrahim T. yaklaşık 2 yıldır kanser tedavisi görüyordu. İddialara göre İbrahim T.'nin çocukları şehir dışında yaşadığı için bakımını yeğeni Yunus Emre T. üstleniyordu. Tedavi masrafları için kredi kartını yeğenine teslim eden İbrahim T. bilgisi dâhilinde kartın kullanımına izin veriyordu.

AMCASI ÖLDÜKTEN 2 DAKİKA SONRA 10 BİN LİRA PARA ÇEKTİ

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, geçtiğimiz yıl 14 Ağustos'ta kansere yenilen İbrahim T. hayatını kaybetti. Amcasının hayatını kaybetmesinin üzerinden dakika geçmeden kredi kartından 10 bin lira çeken Yunus Emre T.'nin yaptığı İbrahim T.'nin çocuklarının gözünden kaçmadı.

ÇOCUKLARI ŞİKAYETÇİ OLDU

Cenaze işlemlerinin ardından konuyu araştıran iki kardeş kuzenlerinin babalarına ait olan kredi kartından izinsiz para çektiğini ortaya çıkararak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

"BORÇ VERMİŞTİM" DİYEN YEĞENİN 7 YIL HAPSİ İSTENDİ

Yeğen, amcasına tedavi için verdiği borcu geri aldığını ileri sürdü. Soruşturma sonucu amcasının kredi kartından ölüm saati olan 01.30'dan 2 dakika sonra para çekildiği belirlendi. Yunus Emre T. hakkında 7 yıla kadar hapis isteniyor.

Cenazesini Bile Beklemedi! Amcası Öldükten 2 Dakika Sonra Hesabını Boşalttı

Son Dakika Ekonomi Cenazesini Bile Beklemedi! Amcası Öldükten 2 Dakika Sonra Hesabını Boşalttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • Ali: Çocukları alacağın peşine iyi düşmüşler,borçlarınıda bu duyarlılıkta araştırıo varsa ödemelerini yapsalardı rahmetli için daha iyi.olurdu ...ayrıca oğulları bakmamış yeğeni bakmış,adamın hakkı bence... 87 2 Yanıtla
  • Vay: Rahmetlinin ogullari babalarina bakmamis ama ölünce hesaba bakmislar vay dünya vay 84 0 Yanıtla
  • Adalet mülkü olanın temeli: Madem evlatlar evlat idi neden babalarını yanlarına götürmediler bakmadılar istanbulda cok iyi doktorlar ve hastahaneler var ama başlarından atıp ölümünü beklediler sonrada paranın peşinden koştular birkere adam olsalar yeğenleri 100 bin ikiyüzbin almamış onbinlira için dava bile acılmaz birgübde olsa yeğen bakmış siz bakmamıssınız hakkınız yok o adama dava acmaya ama gel görki adalet adalet olsa dorar siz nerdeydiniz şimdiye kadar nasılki bir cocuk 18 basana kadar babaya anneye soruluyorsa kanser olmuş bir babanın yaşı sorulmadan ölünceye kadar evlada sorgusuz sorulmalı 60 yaşından sonraki her yaşlı evlada sorulmalı sorulmalıki anne baba kıymeti bilinmeli nerde baba anneden utanan onlara yanan evlatlar herkes karısının kölesi olmuş anne baba ise kapılarda kalmış sonrada paraları içinde davalar acılır olmuş yazık yarabbi sen bizi evlatlarımıza dahi muhtac etme.... 73 1 Yanıtla
    Lastikçi : Helalın var 4 0
  • cevo: Oğulları babayı farketmemişler ama adamın parasını hemen farketmişler 68 0 Yanıtla
  • antalyalı: olaya birazada farklı bakın..kanser tedavisi gören amcasına bakıyor adam...çocukları nerdeydi..neden çocukları değilde yeğeni bakıyor..bence adamın parasıda puluda yeğene kalmalıydı..çocukarı utanmamışmı suçlarken,,babalarına yeğenlerine bakarken onlar nerdeymiş. 65 0 Yanıtla
  • Memo: Babaniza sahip ciksaydiniz emanetin cani cebinde olur demisler emanet cepte simdi 60 0 Yanıtla
  • Vfor: 1. Çocukları varken yeğeni niye bakımı üstleniyor? 2. Adam ölmeden önce kredi kartlarını yeğeni kullanıyorken ses etmeyen hayırsız evlatlar, söz konusu para olunca mı ayaklandı? 3. Ortada kimsenin sahiplendiği bir baba yok. Esasında herkes paraya sahiplenmiş, adam ölünce de paragözler çoğalmış. 4. Böyle evlatlar, böyle yeğen yerin dibine batsın. 5. Allah temiz kalpli insan olmayı nasip etsin. 60 0 Yanıtla
  • Vay: Rahmetlinin ogullari babalarina bakmamis ama ölünce hesaba bakmislar vay dünya vay 42 1 Yanıtla
  • Gokhan: Yanliz ifade 10 numara ))). BORC VERMISTIM)) soracak kimsede yokartik borc aldinmi diye )) 39 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement