Anadolu Ajansı 97 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Anadolu Ajansı 97 Yaşında

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Anadolu Ajansı'nın 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Edirne Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

05.04.2017 15:21

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Anadolu Ajansı'nın 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Edirne Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Özcan, AA Edirne Bölge Müdürlüğü'nü ziyaretinde Anadolu Ajansı'nın, milli mücadelenin başlarında, girişilen milli davanın sesinin her yana duyurulmasına yönelik üstlenmiş olduğu görevi başarıyla sürdürdüğünü ve Anadolu hareketinin haklı mücadelesini bütün dünyaya duyurduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı'nın yıllar içerisinde kendini sürekli yenilemiş ve gelişen dünyanın önde gelen, güvenilir haber ajansları arasındaki yerini almayı başardığını ifade eden Özcan, "Kuruluşu Cumhuriyet tarihiyle özdeş olan ve kurulduğu günden bugüne Türk basınının gelişimine önderlik eden, yansız, ilkeli ve cesur habercilik anlayışı çizgisinden taviz vermeyen basınımızın mihenk taşı,yerli ve milli Anadolu Ajansının 97. Kuruluş yıl dönümünü şahsınızda kutlar, gelişen ve büyüyen Türkiye ile birlikte nice başarılı yıllar dilerim." ifadelerini kullandı.

Ziyarette Özcan'a eşlik eden Edirne Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Soytürk'te AA çalışanlarını tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anadolu Ajansı 97 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement