Anderson Talisca, Taraftarlara Veda Etti: Beşiktaş'ı Asla Unutmayacağım - Son Dakika
Spor

Anderson Talisca, Taraftarlara Veda Etti: Beşiktaş'ı Asla Unutmayacağım

Beşiktaş'ta 2 sezondur kiralık oynayan Anderson Talisca, sosyal medya hesabından "Üst üste 2 yıl oldu. Beşiktaş'ı asla unutmayacağım." yazdı.

16.05.2018 13:48  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta 2 sezondur kiralık oynayan Anderson Talisca'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım 'veda ediyor' şeklinde yorumlandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Türkçe "Üst üste 2 yıl oldu. Beşiktaş'ı asla unutmayacağım' anlamına gelen 'Foram 2 anos seguido nunca irei esquecer Beşiktaş' yazan Portekizli yıldızın bu sözleri veda ediyor anlamında yorumlandı.

Anderson Talisca, Taraftarlara Veda Etti: Beşiktaş'ı Asla Unutmayacağım

BEŞİKTAŞ YA ALIP SATACAK YA DA VAZGEÇECEK

Bilindiği gibi siyah beyazlıların 31 Mayıs'a kadar Benfica kulübüne 21 milyon Euro ödeyerek Talisca'nın bonservisini alma hakkı var.

Ancak; Beşiktaş Brezilyalı yıldızın bonservisini alsa bile Talisca'nın Beşiktaş ve Türkiye macerası sona erecek. Çünkü, şampiyonluğun kaçmasından sonra önümüzdeki sezonun transfer bütçesinde ciddi kesintiye gidecek olan Beşiktaş transfer komitesi Brezilyalı yıldızın bonservisini alırsa anında başka bir takıma satacak. İki gün önce transfer komitesi başkanı Umut Güner ve Futbol A takım direktörü Ali Naibi Roma ile Talisca konusunda görüşmeler yapmıştı. Siyah beyazlılar 31 Mayıs'a kadar Talisca'yı almaya istekli olan diğer kulüplerle de görüşmeye devam edecek. Herhangi bir kulüple anlaşma sağlanması halinde Talisca'nın bonservisi alınacak ve hemen satılacak. Herhangi bir takımla satış konusunda anlaşma sağlanamazsa Talisca defteri kapanacak.

Anderson Talisca, Taraftarlara Veda Etti: Beşiktaş\'ı Asla Unutmayacağım
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Anderson Talisca, Taraftarlara Veda Etti: Beşiktaş'ı Asla Unutmayacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • CHP li: CHP ye oy verelim zina her yere yayılsın 7 13 Yanıtla
    star: Zaten yaygın degil mi 0 0
  • andsmero : bırakın talisca yı Ülkemizde siyaset yok. Ülkemizde fanatizm var. Körü körüne bağlanmak inanmak var. Araştırmadan bilmeden etmeden. Ben halkciyim ne Akp ne chp ne mhp . Herkes otursun düşünsün istiyorum. Akp lilerde hayatlarından memnun değil ama sırf siyaset fanatizminden ötürü oy veriyorlar. Yarın öbürgün de vay efendim acım param yok ne yapacam dersiniz. Tarafsız olun. Kişiye partiye bağlamayın. Mantıklı düşünün ve ülkenin halini genel olarak değerlendirin.dolar euro muhabbetıne değinmıyorum 6 2 Yanıtla
    ahmet : andsmreo ne karin agrisisin sporu siyasete alet etme birak bu isleri benim yasim elli daha 20 sene onceye kadar yol yoktu hastahane yoktu universite yoktu havaalani yoktu askeri silahlarimiz yoktu anlayacagin yok oglu yoktu sen ne kadar iktidari kotulesende ben nankorluk yapamam allah adami carpar 2 1
  • ömer: talisca giderse beşiktaş batar 1 3 Yanıtla
  • Habercilik Öldü: Ya sizin yapacağınız habercilik bu kadar olur portekizli ne adam brezilyalı 2 1 Yanıtla
  • Görüyorsunuz mıhtışem: Talisca Beşiktaş'a da benfica ile kontratını uzatınca bi gol atmış oluyor mu? Adamı kaçırdılar resmen 0 0 Yanıtla

Advertisement