Androjen Manken Andrej Pejic 2. Bölümde Fatih Dizisine Katılıyor! - Son Dakika
Magazin

Androjen Manken Andrej Pejic 2. Bölümde Fatih Dizisine Katılıyor!

Androjen Manken Andrej Pejic 2. Bölümde Fatih Dizisine Katılıyor!

Androjen manken olarak da tanınan Andrej Pejic, “Fatih” dizisinde Fatih Sultan Mehmet'in çocukluğundan beri arkadaşı olan Eflak Prensi Radu karakterini canlandıracak.

08.10.2013 00:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan “Fatih” dizisi; oyuncu kadrosu, ihtişamlı dekoru ve kostümleriyle günlerce konuşuldu..

“Fatih” dizisinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağı şimdiden büyük merak konusu.

Osmanlıyı beylikten imparatorluğa taşıyan Fatih Sultan Mehmedin son on yılını anlatan dizide Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Dağhan Külegeç, Seda Akman, Birkan Sokullu, Salih Bademci, Hande Soral gibi isimler ana kadroyu oluşturuyor. Ancak dizi, zaman içinde sürpriz isimleri de izleyiciyle buluşturacak. Bunlardan ilki ise geçtiğimiz yıl Türkiye’ye de geldiğinde büyük ilgi toplayan, hem erkek hem de kadın defilelerinde podyuma çıkan ve Androjen Manken olarak tanınan Sırp model Andrej Pejic olacak.

Dizide, Fatih Sultan Mehmetin çocukluk arkadaşı Radu karakterini canlandıracak Andre Pejic, iki bölümde rol alacak. 7 Ekim Pazartesi 2. Bölümü yayınlanacak “Fatih” dizisinde izleyici karşısına çıkacak Andrej Pejic oyunculuğu ile de kendinden söz ettirecek.

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Androjen Manken Andrej Pejic 2. Bölümde Fatih Dizisine Katılıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement