Ankara: Araştırma Merkezi'nden 'Sayın Başbakanım Durum Budur' Haberine Yalanlama - Son Dakika
Güncel

Ankara: Araştırma Merkezi'nden 'Sayın Başbakanım Durum Budur' Haberine Yalanlama

Denge Araştırma Şirketi, Bugün Bazı Yayın Organlarında 'Başbakanım Durum Budur' Başlığı ile Duyurulan Haberleri Yalanladı. Söz Konusu Gazeteye Tekzip Gönderen Denge Araştırma Şirketi Sahibi Hasan Basri Yıldız, Söz Konusu Haberin Tamamen Uydurma, Karalama, Yalan ve Kamuoyunu Yanlış Yönlendirmek Amacında Olduğunu İleri Sürerek, "Şirketimiz Tarafından Sayın Başabkan'a Böyle Bir Rapor Yazılıp Takdir Edilmemiştir" Dedi.

21.10.2006 19:41

Denge Araştırma Şirketi, bugün bazı yayın organlarında 'Başbakanım Durum Budur' başlığı ile duyurulan haberleri yalanladı. Söz konusu gazeteye tekzip gönderen Denge Araştırma Şirketi Sahibi Hasan Basri Yıldız, söz konusu haberin tamamen uydurma, karalama, yalan ve kamuoyunu yanlış yönlendirmek amacında olduğunu ileri sürerek, "Şirketimiz tarafından Sayın Başabkan'a böyle bir rapor yazılıp takdir edilmemiştir" dedi.

Denge Araştırma Şirketi'nden yapılan açıklamada, söz konusu basın yayın kuruluşunda haberin Başbakan Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Denge adlı araştırma şirketinin yaptığı gizli ankette 'AK Parti'nin oylarında ciddi düşüş' olduğu iddia edilmişti. Denge Araştırma Merkezi sahibi Hasan Basri Yıldız, açıklamasında, "Kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik yapılan bu haberde bahsi geçen araştırma raporu ile Şirketimizin hiçbir ilgisi yoktur. Şirketimiz tarafından Sayın Başbakana böyle bir rapor yazılıp takdim edilmemiştir. Ayrıca haberde adı geçen milletvekili Sayın Zeynep Karahan Uslu'nun şirketimizle hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Firmamız AK Parti Genel Merkezi'ne zaman zaman kamuoyu araştırması yapmaktadır. Fakat bu araştırmalar içerisinde fındık sorunu başlığı altında bir araştırma yapılmamıştır" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara: Araştırma Merkezi'nden 'Sayın Başbakanım Durum Budur' Haberine Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement