Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) üyeleri tarafından Atatürk Havalimanı'nda anma töreni düzenlendi.

12.10.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) üyeleri tarafından Atatürk Havalimanı'nda anma töreni düzenlendi.

Aralarında sendika üyelerinin de bulunduğu bir grup, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü binası önünde toplandı. Gruba, sendika üyeleri tarafından siyah kurdele ve kırmızı karanfil dağıtıldı.

Grup adına basın açıklaması yapan BTS Havacılık Şube Kadın Sekreteri Esra Tetik, Türkiye'nin dört bir yanından insanın emek, demokrasi ve barış talebiyle Ankara'daki mitinge geldiğini söyledi. Türkü, halay, pankart ve sloganlarla miting alanına yürüdükleri sırada bombaların patlatıldığını ifade eden Tetik, terör saldırısında hayatını kaybedenler için 3 gün yas tutacaklarını, bugün ve yarın grevde olduklarını söyledi.

Tetik, "Ankara'da Ali Kitapçı ve İdil arkadaşımızın cenazeleri teslim alınıyor. DHMİ Ordu- Giresun çalışanımız Osman Ersava Amasya'da defnediliyor. Avukat arkadaşımız Uygar Coşkun Ankara'da defnediliyor" diye konuştu.

Konuşmanın ardından, terör saldırısında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement