ANKARA Yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardı - Son Dakika
Güncel

ANKARA Yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardı

Yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardıANKARA'da 6 katlı apartmanın 3'üncü katında çıkan yangın sonucu evlerinde mahsur kalan 6 kişi, itfayi ekipleri tarafından kurtarıldı.

18.08.2019 16:58  Güncelleme: 17:05

Yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardı

ANKARA'da 6 katlı apartmanın 3'üncü katında çıkan yangın sonucu evlerinde mahsur kalan 6 kişi, itfayi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Yenimahalle ilçesine bağlı Barıştepe Mahallesi'nde meydana geldi. 783'üncü sokak üzerindeki 6 katlı apartmanın 3'üncü kat merdivenlerinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından koltuk yakıldı. Koltuğun yanması sonucu tüm binayı duman sardı. Bazı apartman sakinleri yüzlerine kapatarak dışarı çıkarken, dumandan etkilenen bazı kişiler de evlerinde mahsur kaldı. Daha sonra ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Balkona çıkarak yardım bekleyen bazı apartman sakinleri itfaiye merdiveniyle kurtarılırken, bazıları da duman tahliye edildikten sonra binadan çıkarıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangın nedeniyle apartmanın 3'üncü katında mahsur kalanlardan Şeref Oruç, yangını tesadüfen fark ettiğini belirterek, "Kapıyı açtığımda dumanlar falan vardı ama alev görmedim. Işıklar da sönmüştü. Nerede olduğunu fark edemedim. İtfaiyeyi aradık, itfaiye geldi, sağ olsunlar bizi aşağı indirdiler" dedi.

ANKARA Yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ANKARA Yangında mahsur kalanları itfaiye kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement