Isparta'da bir vatandaş, tartışığı anne ve babasını öldürüp polise teslim oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Isparta'da bir vatandaş, tartışığı anne ve babasını öldürüp polise teslim oldu

Isparta'da eşinden ayrı yaşayan bir vatandaş, tartıştığı babasını ve kavgayı ayırmaya çalışan annesini bıçaklayarak öldürdü. İşsiz olduğu öğrenilen adamın cinayeti neden işlediği bilinmiyor. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmalarını sürdürüyor.

23.05.2020 14:52  Güncelleme: 03:13

Isparta'da eşinden ayrı yaşayan R.A. (44) tartıştığı emekli astsubay babası Nizamettin A. (79) ile kendisine engel olmaya çalışan annesi Seher A'yı (71) bıçaklayarak öldürdü. Ardından da polise teslim oldu.

Olay, dün akşam Yayla Mahallesi 130. Cadde üzerindeki 4 katlı apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi. Eşinden ayrı yaşayan ve işsiz olduğu öğrenilen R.A, iftar yemeği öncesinde emekli astsubay babası Nizamettin A. ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

Isparta'da bir vatandaş, tartışığı anne ve babasını öldürüp polise teslim oldu

ANNESİNİ VE BABASINI ÖLDÜRDÜ

Tartışma sırasında önce babasını, sonra da kendisine engel olmaya çalışan annesini bıçaklayarak, öldürdü. R.A., daha sonra evden çıkıp, karakola giderek polise teslim oldu.

Isparta'da bir vatandaş, tartışığı anne ve babasını öldürüp polise teslim oldu

Eve gelen polis ekipleri, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Nizamettin- Seher A. çiftinin cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi morguna konuldu.

1 çocuk babası olduğu belirtilen R.A.'nın polisteki sorgusu sürüyor.

Isparta\'da bir vatandaş, tartışığı anne ve babasını öldürüp polise teslim oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Isparta'da bir vatandaş, tartışığı anne ve babasını öldürüp polise teslim oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • bakır leblebi: şimdi buralara olmadık yorum yazarlar artık yok şöyle yok böyle allah kimseye göstermesin ölenlere rahmet eylesin yalnız şu bir gerçek ki kıyamet yakınlaştı.. 20 1 Yanıtla
  • Pınar : Yine Cinayet Ve Bu sefer Anne Ve Babası.. Kendini Gebert PiSLik yazık DeğiLmi o Anneye, Babaya?? Dördüncü Katta Oturuyomuşsun Oradan Kendini Atsaydınya. Ne Diyeyim Allah seni Kahretsin. Bu Kadar oLayLar OLuyor. Koronadan Dolayı Psikiyatristler KapaLımı?? üLkede FazLaSı iLe Ruh sağLığı Yerinde oLmayanLar Var Ve etrafımızda DoLaşıyorLar. Lütfen Bu Allahtan GeLmiş iLaçLarınız Aksatmayınnnnn... Vah Gidene demekten BaŞka Hiç Bir şey Diyemiyorum. Allah rahmet eyLesin Anne Ve Babaya. BeSLe Kargayı oySun Gözünü!!! 17 1 Yanıtla
    Pınar : Benden Duy. Benim yazmış oLduğumu Beğenir yada Beğenmezsiniz. Ama kişiseL oLarak SaLdırı Yapar iseniz Bu yazmıŞ oLdukLarınız Burada SınırLı kaLmayıp Gereken adLi makamLar iLe KarşıLığını aLırsınız. Buradan YazdıkLarınıza Buna Ben BiLe DahiL oLmak üzere SınırLı Bura iLe Kalmaz..! 2 1 Benden duy: Senin ölümünde kendi doğurduğun veletten olacak.boş yapma yaylan troliçe 1 2
  • Cenk: Size demiştim çocuk yapan pişman olur diye 8 8 Yanıtla
  • İşsiz: Şimdi haberlde işssiz oldoğu haberinin üstüne basarak yazmanızdaki durum ne 10 4 Yanıtla
  • Volkan: Çocuk yapın bol bol:) 6 6 Yanıtla
    Hg: Senide bir ana doğurdu değil mi 3 1 Kurt: Sen niye olsun ki 0 1
  • İsim: İşle alakası yok, böyle insanlar manyak devamlı bı sorun bulurlar.allah kimseye yaşatmasın 6 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement