Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde asgari ücret 3 bin 100 lira oldu - Son Dakika
Ekonomi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde asgari ücret 3 bin 100 lira oldu

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, partisinin önerisine uyarak belediyede asgari ücretin 3 bin 100 TL olacağını açıkladı.

28.12.2020 17:13  Güncelleme: 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve belediyeye bağlı kuruluşlarda asgari ücreti 3 bin 100 lira olarak belirlediklerini söyledi.

"TÜM ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN"

Emeğin en kutsal değer olduğunu ifade eden Başkan Böcek, "İşçi ve emekçi kardeşlerimle gece gündüz Antalya'mıza en güzel hizmetleri kazandırabilmenin gayreti içerisindeyiz. 'Biz birlikte yaparız' diyerek çıktığımız bu yolda gayret ve özverili çalışmaları için çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde 2021 yılında en düşük personel maaşı 3 bin 100 lira olacak. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun" dedi.

CHP'NİN ÖNERİSİYDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) asgari ücret için önerisini 3 bin 100 TL olarak açıklamıştı. Partiden gelen öneri sonrası birçok CHP'li belediye asgari ücreti 3 bin 100 TL olarak açıklamıştı. Böylece kervana Antalya Büyükşehir Belediyesi de katılmış oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi\'nde asgari ücret 3 bin 100 lira oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde asgari ücret 3 bin 100 lira oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vatandaş: KİMİN CEBİNDEN KİME ZAM YAPIYORSUNUZ SEÇİMLERDEN SONRA BELEDİYELER AÇIKLIYOR MİLYONLARCA BORÇ DEVRETTİLER DİYE AMA 2 GÜN SONRA UNUTULUP GİDİYOR GELEN YİYOR GİDEN YİYOR UTANMADAN BİRDE ŞOV YAPIYORLAR ZİHNİYET HEP AYNI DEVLETİN MALI DENİZ 0 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: sanki cebinden veriyorlar bütün belediyeler borç batağında her başa gelen kasayı boşaltıp milyonlarca borçla devrediyor kısacası vatandaşın cebinden çıkan parayla şov yapıyorlar olan her zamanki gibi vatandaşa oluyor bunu bilmeyen cahillerde alkışlıyor 0 0 Yanıtla

Advertisement