Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Güzeloba Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim başladı - Son Dakika
Yaşam

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Güzeloba Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde yapımını tamamladığı 12 derslikli ve 240 öğrenci kapasiteli Güzeloba Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim başladı. Kreş, kadın istihdamını artırmak ve çocukların daha nitelikli eğitim almalarını sağlamak amacıyla hayata geçirildi. Veliler, fiyatların uygun olması ve kaliteli eğitim sunulması nedeniyle kreşten memnun olduklarını belirtti.

04.06.2023 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde yapımını tamamladığı 12 derslikli ve 240 öğrenci kapasiteli Güzeloba Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kadın istihdamını artırmak ve çocukların daha nitelikli eğitim almalarını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Güzeloba Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim-öğretim başladı.

Velilerden Burcu Filipoviç, çocukları için yeni kreşin çok iyi olduğunu belirterek, "Çocuklarımızı gönül rahatlığı ile bırakabileceğiz. Özellikle bu ekonomik koşullarda fiyatları birçok kreşe göre çok iyi. Aynı zamanda kaliteli bir eğitim alacaklar" dedi.

Güzeloba kreşine torununu getiren Keziban Erdoğan ise "Açılmasından dolayı çok memnunuz evimize çok yakın. Daha önce özel kreşe gidiyordu. Fiyatı çok yüksekti. Fiyatı uygun olduğu için burayı tercih ettik. Muhittin Başkan'a böyle bir kreşi hizmeti sunduğu için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi\'nin Güzeloba Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi\'nde eğitim başladı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Güzeloba Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement