Antalya CHP'nin Acı Günü - Son Dakika
Politika

Antalya CHP'nin Acı Günü

Antalya CHP'nin acı günü Kansere yenik düşen Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Cihantimur son yolculuğuna uğurlandıANTALYA - Uzun süredir kolon kanserinden tedavi görüp dün hayatını kaybeden CHP Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Taner Cihantimur için Konyaltı Belediyesi'nde tören düzenlendi.

29.09.2017 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya CHP'nin acı günü

Kansere yenik düşen Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Cihantimur son yolculuğuna uğurlandı

ANTALYA - Uzun süredir kolon kanserinden tedavi görüp dün hayatını kaybeden CHP Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Taner Cihantimur için Konyaltı Belediyesi'nde tören düzenlendi.

Yakalandığı kolon kanseri nedeniyle yaklaşık 1 yıldır hastanede tedavi gören 50 yaşındaki CHP Konyaltı Belediyesi Meclis Üyesi Taner Cihantimur, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Bugün ise Konyaaltı Belediyesi önünde Cihantimur için tören düzenlendi. Törene, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, Cihantimur'un babası, oğlu, diğer meclis üyeleri ve sevenleri katıldı.

Törende konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2 dönemdir de meclis üyeliği yapan Cihantimur'u kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Gözleri dolan ve konuşmakta zorlanan Böcek, sadece "25 yıllık arkadaşımı kaybetmenin üzüntüsü yaşıyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Cihantimur için dualar edildi. Evli ve 4 çocuk babası olan Cihantimur'un cenazesi, ikindi namazına müteakip Uncalı Mezarlığı'nda defnedilecek.

Antalya CHP\'nin Acı Günü
Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement