Antalya'da Bıçaklı Market Soygunu - Son Dakika
3. Sayfa

Antalya'da Bıçaklı Market Soygunu

Antalya'da bıçaklı market soygunu Bir market zincirinin şubesindeki bayan kasiyeri bıçakla tehdit eden bıçaklı 2 soyguncu, 2 bin lirayı alıp kayıplara karıştıANTALYA - Antalya'da bir markete giren eli bıçaklı 2 soyguncu, kasiyeri tehdit ederek kasayı açtırdı.

21.06.2017 23:13

Antalya'da bıçaklı market soygunu

Bir market zincirinin şubesindeki bayan kasiyeri bıçakla tehdit eden bıçaklı 2 soyguncu, 2 bin lirayı alıp kayıplara karıştı

ANTALYA - Antalya'da bir markete giren eli bıçaklı 2 soyguncu, kasiyeri tehdit ederek kasayı açtırdı. Kasadaki 2 bin lira parayı alan soyguncu kaçarak uzaklaşırken polis soyguncuyu yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Olay saat 21.00 sıralarında Kepez İlçesi Sütçüler Caddesi 173 sokak üzerindeki bir markette meydana geldi. Bir marketler zincirinin şubesine gelen eli bıçaklı 2 kişi kasiyeri tehdit ederek kasayı açtırdı. Kasadaki paraları alan soyguncular plakası alınamayan bir otomobile binerek hızla kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik kameralarını inceledikten sonra soyguncuların eşkal bilgilerini alarak çevrede çalışma başlattı. Olayın ardından çok korktuğu gözlenen kasiyer ise, polise olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı.

Polis kaçan soyguncuyu yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Antalya\'da Bıçaklı Market Soygunu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Antalya'da Bıçaklı Market Soygunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement