Antalya'da Trafik Kazasında Ölen 4 Kişi Toprağa Verildi. - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da Trafik Kazasında Ölen 4 Kişi Toprağa Verildi.

Antalya'da trafik kazasında ölen 4 kişi toprağa verildi.

09.07.2018 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da trafik kazasında ölen 4 kişi toprağa verildi.

ANTALYA - Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde kendilerinden 4 gün haber alınamayan, daha sonra yapılan aramada 200 metrelik uçurumun dibinde ölü bulunan 4 kişi bugün toprağa verildi.

Gazipaşa İlçesi'nde kendilerinden 4 gün haber alınamayan 4 kişinin cansız bedenleri, dün sabah saatlerinde yuvarlandıkları 200 metrelik uçurumun dibinde bulunmuştu. Uzun uğraşlar sonucu uçurumun dibinden çıkartılan, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp kurumuna gönderilen cesetler, yakınları tarafından morgdan alındı.

07 UZ 569 plakalı aracın sürücüsü ile Mustafa Özen ve eşi Havva Özen saat 16.00'da Kahyalar Sarıağaç mahallesinde Belediye Mezarlığına, Osman Özen ikindi namazına müteakip Kahyalar Burhan mezarlığına, Nebi Yüksel ise ikindi namazını müteakip ilçe merkezindeki Çamlı Mezarlığa defnedildi.

Kazazedelerin cenazelerine çok sayıda vatandaş katıldı.

Gazipaşa'nın Karatepe Mahallesi'ndeki katıldıkları bir cenazeden 5 gün önce 07 UZ 569 plakalı ciple dönen 4 kişiden haber alamayan yakınları, yaylaya çıktıklarını tahmin ettikleri bu kişileri aramaya başladı. Aramada sonrası 200 metrelik uçurumun dibinde cesetlere ulaşılmıştı.

Antalya\'da Trafik Kazasında Ölen 4 Kişi Toprağa Verildi.
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da Trafik Kazasında Ölen 4 Kişi Toprağa Verildi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement