Antalya Kathleen Turner: Kadına Şiddetin Bahanesi Olmaz - Son Dakika
Güncel

Antalya Kathleen Turner: Kadına Şiddetin Bahanesi Olmaz

Antalya Kathleen Turner: Kadına Şiddetin Bahanesi Olmaz

Kathleen Turner: Kadına şiddetin bahanesi olmaz 52'NCİ Antalya Film Festivali'nin onur konuğu olan oyuncu Kathleen Turner, Michael Douglas ve Danny DeVito ile oynadığı 'Güllerin Savaşı' adlı filmin özel gösteriminin ardından izleyicilerin sorularını yanıtladı.

05.12.2015 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kathleen Turner: Kadına şiddetin bahanesi olmaz

52'NCİ Antalya Film Festivali'nin onur konuğu olan oyuncu Kathleen Turner, Michael Douglas ve Danny DeVito ile oynadığı 'Güllerin Savaşı' adlı filmin özel gösteriminin ardından izleyicilerin sorularını yanıtladı.

Antalya Kültür Merkezi Perge Salonu'nda yapılan söyleşide filmin konusu ve karakterleri hakkındaki soruları yanıtlayan Kathleen Turner, yine bir soru üzerine kadına şiddete yönelik düşüncelerini paylaştı.

Bir izleyicinin, "Bu film tutkulu bir aşk ve şiddet ekseninde dönüyor. Bizim de bu aralar Türk halkı olarak en çok şikayet ettiğimiz konu bu. Aşkın içinde şiddet mutlaka olmalı mıdır? Biz 1 ay içerinde 40'ın üzerinde kadını erkek şiddetinden dolayı toprağa verdik. Yani aşk, tutku şiddetle çevrelenmeli mi etkisini göstermesi için?" şeklindeki soruya Kathleen Turner, şu yanıtı verdi: "Şiddet hiç bir şekilde kabul edilemez. Şiddetin hiç bir bahanesi olmaz. Her ülkenin, her toplumun sağlığı kadınlarının sağlığına bağlıdır. Aileyi de toplum yapısını ayakta tutan da kadındır. Kadının sağlığı temeldir. Kadına yönelik saldırı her şeyi yıkar."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kathleen Turner: Kadına Şiddetin Bahanesi Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement