ANTALYA Uyuşturucu bağımlısı oğlu evi yakınca isyan etti Tükendik - Son Dakika
Güncel

ANTALYA Uyuşturucu bağımlısı oğlu evi yakınca isyan etti Tükendik

Uyuşturucu bağımlısı oğlu evi yakınca isyan etti TükendikAntalya'da uyuşturucu madde bağımlısı genç evi yakınca babası Cengiz T. isyan etti.

23.08.2020 17:29  Güncelleme: 23:54

Uyuşturucu bağımlısı oğlu evi yakınca isyan etti Tükendik

Antalya'da uyuşturucu madde bağımlısı genç evi yakınca babası Cengiz T. isyan etti. Cengiz T., 20 yıldır biz bu uyuşturucu ile mücadele ediyoruz. Her gün harçlık veriyoruz. Veremediğimiz gün evden bir şey alıp, götürüp satıyor. Bizi perişan etti. Kendisi 35 yaşında ve artık baş edemiyoruz. Tükendik dedi.

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 3190 sokak üzerindeki 21 nolu müstakil evde meydana geldi. Uyuşturucu krizine giren U.T. (35), anne ve babasını kovduktan sonra evi yakmaya başladı. Kırdığı cam parçalarıyla kendisini yaralayan U.T.'yi ikna çabaları sonuç vermeyince olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri balyozla demir kapıyı kırarak içeri girdi. Elindeki cam parçaları ile polisleri de tehdit eden U.T., ekipler tarafından etkisiz hale getirildi. İçerideki yangın büyümeden söndürülürken, U.T. evin damına çıkarılarak ambulans beklendi. Bu arada gazetecilerin görüntü aldığını gören baba Cengiz T., Allah rızası için gelin de yaşadıklarımızı görün. Ne olur sesimizi duyurun diyerek gazetecileri eve aldı.

'ARTIK BAŞ EDEMİYORUZ'

Burada gazetecilere konuşan Cengiz T., Şahıs benim oğlum. 20 yıldır biz bu uyuşturucu ile mücadele ediyoruz. Her gün harçlık veriyoruz. Veremediğimiz gün evden bir şey alıp götürüp satıyor. Bizi perişan etti. Borç bulup harçlık veriyoruz ki evden bir şey götürüp satmasın. Kendisi 35 yaşında ve artık baş edemiyoruz. Biz çok yorulduk. Devlet sahip çıkacaksa çıksın. Bu evde biri ölünce mi sahip çıkacak Tükendik. Annesi şeker hastası dedi.

Sabah erken saatlerden itibaren evde huzursuzluk çıkardığını sözlerine ekleyen Cengiz T. konuşmasını, şöyle sürdürdü

Bize önce 'Telefon aç, burada bekleyenler dağılsın' dedi. Ama dışarıda kimse yoktu. Ben dışarıya çıkıp polisi aradım. Sonrasında annesini evden kovdu ve telefonunu kırdı. Annesi de benim gibi canını zor kurtardı. Sonrasında kapıyı kapatarak evi yakmaya başladı. Önce kardeşinin odasını kolonya dökerek yaktı. Sonra kendi odasına geçerek yakmaya çalıştı. Ben devletten yardım istiyorum. Onu alıp ne yapacaksa yapsınlar. ya da bizi alıp başka bir yere götürsünler. Bu uyuşturucu madde nasıl bir şeyse yaptıklarından sonra hiçbir şey hatırlamıyor. Yoldan geçen arabalara saldırıyor.

Uyuşturucu bağımlısı U.T. ambulansa alınarak polis nezaretinde hastaneye kaldırıldı.

ANTALYA Uyuşturucu bağımlısı oğlu evi yakınca isyan etti Tükendik
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ANTALYA Uyuşturucu bağımlısı oğlu evi yakınca isyan etti Tükendik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement