Antikkapı'da Açık Büfe İftar Keyfi - Son Dakika
Güncel

Antikkapı'da Açık Büfe İftar Keyfi

Antikkapı Restaurant, Ramazan ayında zengin menüsüyle Kocaeli halkına hizmet veriyor.

03.07.2014 14:45  Güncelleme: 14:39

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Antikkapı Restaurant, modern görünümü ve birbirinden leziz yemekleriyle Ramazan boyunca hizmet veriyor. Açık büfeden oluşan 60 çeşit yemeğiyle Antikkapı iftarda nezih bir ortam sunuyor. Menüde Ramazan boyunca her gün değişen ana yemekler yer alıyor. Her gün kırmızı etli köfte, kuzu etli yemek, beyaz etli yemek ve etsiz sebze yemeği çeşitleri çıkıyor.

AÇIK BÜFE 45 TL

Ramazan süresince menülerde 5 çeşit tatlı yer alıyor. Ramazan'ın vazgeçilmez tatlısı Güllaç ve Sütlü Nuriye menüde her gün bulunuyor. İftardan sonra sınırsız çay ikramı da yapılıyor. Antikkapı'da açık büfe iftar yemeği KDV dahil 45 TL iken, 0-6 yaş çocuklar için ücret alınmıyor. 6-12 yaş ise KDV dahil 20 TL'ye iftar yapıyor.

KENDİ MENÜNÜ KENDİN YAP

20 kişi ve üzeri grup organizasyonlarında kendi menünü kendin yap sistemini kullanan Antikkapı vatandaşlara kendi isteklerine göre menü seçme olanağını sağlıyor. Vatandaşlar 322 21 27 numaralı telefondan iftar rezervasyonu yapabiliyor.

UĞRAK YERİ OLDU

650 kişi kapasiteli restoran, 600 kişilik bahçesi, 100'er kişilik alakart restoran ve VIP Toplantı Salonu ile hizmet veren Antikkapı Restaurant, Ramazan ayında Kocaelililerin uğrak yeri oluyor. Farklı seçeneklere göre hizmet veren Antikkapı, Osmanlı ve günümüz mutfağından oluşan çorba, salata, tatlı, meşrubat ve ana yemek özel menülerini ise 29 liradan başlayan fiyatlarla vatandaşlara sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Antikkapı'da Açık Büfe İftar Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement