Apple'ın Apollo 11 Görevini Anlatacak Dizisi For All Mankind'den Yeni Video Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Apple'ın Apollo 11 Görevini Anlatacak Dizisi For All Mankind'den Yeni Video Geldi

Apple\'ın Apollo 11 Görevini Anlatacak Dizisi For All Mankind\'den Yeni Video Geldi

Apple, çevrimiçi dizi ve film platformu Apple TV+ için orijinal içerikler üzerinde çalışıyor. Apple TV+'ın dikkat çekici yapımlarından bir tanesi olacak olan ve Apollo 11 görevinin konu edinileceği For All Mankind'in yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

16.07.2019 16:07

Apple, çevrimiçi dizi ve film platformu için çalışmalarını sürdürüyor. Platformun içeriğini genişletmek için çok sayıda proje üzerinde çalışan Apple'ın, orijinal dizilerinden bir tanesi "For All Mankind" olacak. Üzerinden 50 yıl geçmesine rağmen hala tartışılan Apollo 11 görevini konu edinen Apple, o dönem yaşananları gözler önüne serecek.

Emmy ödüllü senarist Ronald D. Moore'un yapımcılığında seyircilerle buluşacak olan dizi, her bir bölümü birer saat olan 10 bölümden oluşacak.

Apple'ın Apollo 11 Görevini Anlatacak Dizisi For All Mankind'den Yeni Video Geldi

Joel Kinnaman, Jodi Balfour, Michael Dorman ve Shantel VanSanten gibi oyuncuların yer alacağı For All Mankind ile ilgili şimdi ise yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan tanıtım videosu, oyuncuların ve Moore'un dizinin daha gerçekçi olabilmesi için nasıl çalıştıklarını gösteriyor.

İşte For All Mankind'in yeni tanıtım videosu:

Dizinin ne zaman yayınlanacağı tam olarak bilinmiyor ancak dizi ekibinin aklındaki tarih sonbahar aylarını gösteriyor. İlerleyen dönemlerde bu diziyle ilgili daha geniş bilgi sahibi olabileceğiz.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Apple'ın Apollo 11 Görevini Anlatacak Dizisi For All Mankind'den Yeni Video Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement