Arat'ı Duygulandıran Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Arat'ı Duygulandıran Ziyaret

Arat\'ı Duygulandıran Ziyaret

Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı, Kıbrıs Gazisi olan Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Arat'ı makamında ziyaret etti.

19.09.2012 16:54

Bu anlamlı günde gerçekleştirilen ziyaret karşısında duygulanan Arat, İlçe Başkanı Hasan Kandaz'ın hediyesi olan kamayı ölünceye kadar gururla saklayacağını ifade etti.

1974 yılında 1. ve 2. Kıbrıs Barış Harekatı'nda keşif bölüğü tankçı çavuş olarak görev yapmış ve gazilik ünvanı almış Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Arat'a en anlamlı ziyaret, Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı'ndan 19 Eylül Gaziler Günü'nde gerçekleştirildi. Kıbrıs Gazisi Arat'ı makamında ziyaret eden İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri bir kama hediye etti.

İlçe Başkanı Kandaz, Gaziler Günü nedeniyle ilçemiz başta olmak üzere ülkemizdeki tüm gazilerimizi bir gün değil yıl boyu saygı ve sevgi hatırladıklarını belirttiği konuşmasında, "Gönül ister ki tüm gazilerimizi ziyaret edip ellerini öpmek isteriz. Gazilerimize yalnız olmadıklarını hatırlatmak amacıyla bugün gazilerimiz adına bir dizi ziyaret gerçekleştirmek istedik. Gazilik ömür boyu taşınacak bir şereftir. Bu düşünce ile sizin nezlinizde bütün gazilerimizin gününü kutlarız. Bu vatan sizleri hiç unutmadı ve unutmayacaktır" dedi.

Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Arat da, ziyaret karşısında duygulu anlar yaşarken, "Bu ziyaret benim için çok anlamlı. Gaziler olarak bizleri unutmayan sizin huzurunuzda bize saygısını ve hürmetini eksik etmeyen toplumumuza çok teşekkür ederim. Bu güzel kama ve üzerinde yazan anlamlı kelimeler 'Sayın Zafer Arat, vatanımız için yaptığınız kahramanlıkları unutmayacağız Hasan Kandaz Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı' beni o günlere sürükledi. Bu nedenle bu hediyeyi ölünceye kadar saklayacağım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arat'ı Duygulandıran Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement