ARCON London Bluetooth Kulaklık - Son Dakika
Teknoloji

ARCON London Bluetooth Kulaklık

AR Teknoloji, pazara ARCON London markalı Bluetooth kulaklıkla giriyor.

03.10.2011 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk halkının tanışır tanışmaz benimsediği cep telefonlarıyla ilgili olarak büyük bir kolaylık sağlayan ve sağlıkla ilgili radyasyon gibi etkileri en aza indiren Bluetooth teknolojisinin yararları artık gayet iyi biliniyor. Türk tüketicisinin de söz konusu teknolojiden yaygın olarak yararlanması amacıyla harekete geçen AR Teknoloji, bu amaçla ARCON London Bluetooth kulaklığı beğenilere sunuyor. En önemli özelliği uzun bekleme ve konuşma süresi olan ARCON London Bluetooth kulaklık, şık tasarımıyla ve fonksiyonelliğiyle de göz dolduruyor.

Özellikle araç kullananları trafik cezalarından kurtaran, cep telefonunu çok sık kullanan, bilgisayar gibi el ile kullanılan aygıtların başındayken gelen çağrıyı yanıtlamakta zorluk çekenler için büyük kolaylıklar sunan ARCON London Bluetooth kulaklığın asıl önemi ise sağlıkta ortaya çıkıyor; çünkü Bluetooth'suz cep telefonu kullananları etkileyen radyasyon, ARCON London Bluetooth kulaklık dahil bu tür kulaklıkları kullananlarda 100'de bire dek azalıyor. Diğer bir deyişle, ancak 100 adet Bluetooth kulaklığı aynı anda üzerinde bulunduran biri, kulaklıksız kullanılan tek bir cep telefonu kadar zarar görüyor!

Tüm Teknosa teknoloji marketlerinde ve seçkin bayilerde satışa sunulan ARCON London Bluetooth'lar kulaklıkla yapılan görüşmelerde yaşanan sıkıntıların hiç birini kullanıcısına yaşatmıyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki ayrı renk seçeneği sunan ve tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 39,90 TL olan bu kulaklık, benzerlerine kıyasla ekonomik fiyatıyla da öne çıkıyor.

Özetle ARCON London Bluetooth kulaklık ile hem son teknoloji cebinize giriyor, hem sağlığınız günlük hayatın tüm evrelerinde korunuyor hem de elleriniz tamamen size kalıyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji ARCON London Bluetooth Kulaklık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement