Arda Turan'dan sonra bir yıldız daha G.Saray'a dönmek istiyor - Son Dakika
Spor

Arda Turan'dan sonra bir yıldız daha G.Saray'a dönmek istiyor

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi hareketli günler yaşanıyor. Arda Turan'ın ardından Emre Çolak da Galatasaray'a geri dönmek için menajeri aracılığıyla haber yolladı.

09.12.2019 11:57  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Terim'le buzları eriten Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan'la birlikte Emre Çolak'ın yeniden İstanbul'a dönme ihtimali belirdi.

Sarı kırmızılı takımın eski kaptanı Arda Turan ile birlikte Emre Çolak da alt yapısından yetiştiği kulübüne geri dönmek istiyor. Birleşik Arap Emirlikleri kariyerini sonlandıran Emre Çolak'ın, menajeri Ahmet Bulut aracılığı ile Galatasaray'a dönmek istediğini bildirdiği ifade edildi.

Bonservisi elinde olan Emre Çolak'la birlikte Arda Turan'ın Galatasaray'a dönüş ihtimali var. Menajer Ahmet Bulut'un ligin ilk yarısının yaklaştığı bu günlerde sarı kırmızılı yönetimle temasa geçecek. İki isimle ilgili son kararı ise Fatih Terim verecek.

Arda Turan'dan sonra bir yıldız daha G. <a class='keyword-sd' href='/saray/' title='Saray'>Saray</a>'a dönmek istiyor
Arda Turan\'dan sonra bir yıldız daha G.Saray\'a dönmek istiyor
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Arda Turan'dan sonra bir yıldız daha G.Saray'a dönmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Futbol : Kulüpler ve futbol cular trilyon paranın içinde yaşarken Utanmadan halktan bağış yardım istediler Allah akıl fikir versin Kulüpler devlete vatandaşa yüktüyüktür Adam hiç istanbul a gitmemiş ömründe Fakat istanbul takımlarından tutuyor destekliyor Nasıl bi mantiksa 36 5 Yanıtla
  • Ali: Alin alin beter olsun insallahhhhhh 22 12 Yanıtla
  • yasin: aynen doğru adam kendi memleketinin takımını tutmaz gider İstanbul un bir ilçesinin takımını tutar hatta yardım yapar ama iki yetime oyuncak al desen almaz bunlar böyle işte 23 3
  • Hemşinli: Gaaasray çöplüktür. 11 14 Yanıtla
  • Gazoz: Bu memlekete bir tane aklı basinda başkan bir tane aklı başında hoca bir tane aklı başında kulüp yönetimi gelmeyecek mi yahu 18 4 Yanıtla
  • Adanalı : Bir yıldız daha derken yıldız kayması olanlardan bahsediyorsunuz herhalde 19 2 Yanıtla
  • Escobar esconar: Salatasaray kendine yakışanı yapıyor fenerbahçe emrede yaptığı gibi. 7 11 Yanıtla
  • hakan: yedek kalmayı ve parayı sorun etmiyorlarsa gs nin kapıları evlatlarına açıktır. kuşgiller üzülmesin. nokta... 11 5 Yanıtla
  • Selçuklu: Yasin kardeş nerden biliyorsun yardım etmediğimizi 2 4
  • yasin: Selçuklu edenlerin üzerine alınmasına gerek varmı seninle Allah arasında lafımız etmeyenedir 4 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement