Arhavi Belediyesi'nin Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Arhavi Belediyesi'nin Yol Yapım Çalışmaları

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçenin en önemli mahallelerinden Boğaziçi Mahallesi Turan Yücel Caddesi ile Musazade Mahallesi'nde altyapı ve kilit taşı döşeme çalışmalarına başlanacağını söyledi.

10.12.2012 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçenin en önemli mahallelerinden Boğaziçi Mahallesi Turan Yücel Caddesi ile Musazade Mahallesi'nde altyapı ve kilit taşı döşeme çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Söz konusu mahallelerde incelemelerde bulunan Hekimoğlu, Belediye Fen İşleri ekiplerince yapılacak çalışmalarla söz konusu mahallelerinin modern bir yola kavuşacağını belirtti.

Çalışmaların ilk etapta Anadolu Lisesi ve Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu önünden başlamak kaydıyla devam edeceğini ifade eden Hekimoğlu, "Kısa bir süre içerisinde Turan Yücel Caddesi devamında Ahmet Efendi Caddesi ve 56 Evler yolu boyunca sürdürülecek. Boğaziçi Mahallesi'ndeki bu çalışmanın hemen sonrasında Musazade Mahallesi bölgesinde yer alan ve Hüseyin Gürkan Lisesi'ne ulaşımı sağlanan Cengiz Topel Caddesi yolu kilit taşı ile döşenecek" dedi.

Öğrencilerin sağlıklı ve modern bir ortamda okullarına gidip gelmelerini sağlamak için çalışmalarını hızlandırdıklarını kaydeden Hekimoğlu, şunları söyledi:

"Arhavi'nin tarihinde görmediği çalışmayı bizler yapıyoruz. Gençlerimizi, büyüklerimizi kısacası vatandaşlarımızı memnun etmenin gayreti içerisindeyiz. Şu an itibariyle Arhavi'nin birçok noktasında ekiplerimiz çalışıyor, son olarak okullar bölgesi olarak dediğimiz Boğaziçi Mahallesi Turan Yücel Caddesi'nden başlayarak, devamında örnek fırın bölgesi, 56 evler yolu, Ahmet Efendi Caddesi ile devam edeceğiz, buradan Musazade Mahallesi'ne geçerek Cengiz Topel Caddesi olarak adlandırılan ve Hüseyin Gürkan Lisesi'ne ulaşımı sağlanan yolu kilit taşı ile döşeyeceğiz. Bu çalışmaların çok kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanmaktadır."

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Yayıncı: Asena Akçay - ARTVİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arhavi Belediyesi'nin Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement