Arhavi'de Üreticiye Ucuz Meyve Fidanı Satışına Başlandı - Son Dakika
Yerel

Arhavi'de Üreticiye Ucuz Meyve Fidanı Satışına Başlandı

Artvin'in Arhavi ilçesinde, üreticiye ucuz meyve fidanı satışına başlandı."Kurum olarak üreticilerimize sağlıklı, güvenli ve sertifikalı fidan temin ediyoruz."

08.04.2012 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Arhavi ilçesinde, üreticiye ucuz meyve fidanı satışına başlandı.

Arhavi Ziraat Odası Başkanı Şükrü Bayraktaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, oda üyelerine yönelik ucuz fidan satışına başladıklarını belirterek,

"Kurum olarak üreticilerimize sağlıklı, güvenli ve sertifikalı fidan temin ediyoruz. Başta armut, kiraz, dut, ayva ve erik gibi çeşitli meyve fidanları temin ettik ve üreticilerimize dağıtımına başladık" dedi.

Satışını yaptıkları fidanların fiyatının piyasanın çok altında olduğunu ve ödemelerde de üreticiye kolaylık sağladıklarını ifade eden Bayraktaroğlu, amaçlarının nesli tükenmekte olan meyve ağaçlarının yeniden yörede yetişmesini sağlamak olduğunu anlattı.

Bayraktaroğlu, bu konuda Ardeşen Ziraat Odası ile koordineli bir çalışma yaptıklarını dile getirerek, "Kendi imkanlarımızla geliştirdiğimiz çelikleri 2 yıl önce İzmir'in Ödemiş ilçesine gönderdik, şimdi bu çelikleri fidan olarak geri aldık ve tanesini 3,5 TL gibi fiyatla üreticiye satıyoruz"

- ARTVİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arhavi'de Üreticiye Ucuz Meyve Fidanı Satışına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement