Arka Sokaklar'ın 501. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölümde Neler Olacak? - Son Dakika
Magazin

Arka Sokaklar'ın 501. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölümde Neler Olacak?

Arka Sokaklar\'ın 501. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölümde Neler Olacak?

Arka Sokaklar 500. bölümünü yayınladı. Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar'ın 500. bölümünde birçok olay yaşandı ve ekip yine iş başındaydı. Peki, sevilen dizi Arka Sokaklar'ın 500. bölümünde neler oldu, 501. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.12.2018 13:49  Güncelleme: 14:10

21 Aralık akşamında Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisinin 500. bölümü sevenleri ile buluştu. En uzun soluklu diziler arasında gösterilen Arka Sokaklar'ın, 500. bölümünde yine heyecan doruktaydı. Rıza babanın ekibi şehrin arka sokaklarında yaşanan olayları ve suçluları ortaya çıkarmaya devam etti. Peki Kanal D ekranlarının vazgeçilmeyen dizisi Arka Sokaklar'ın 500. bölümde neler oldu, 501. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Madde bağımlısı olan Adem ne zaman uyuşturucu krizine girse Karısı Kamile'yi döver. Kamile'nin dayak yediği komşuları tarafından fark edilmiştir. Polisi arayan komşuları şikayetçi olur ve Kamile hastaneye kaldırılır. Adem beklenmedik şekilde ölür.

Arka Sokaklar'ın 501. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölümde Neler Olacak?

HAKAN'IN HAYATI TEHLİKEDEYDİ

Polis, Adem sayesinde eskiden beri uyuşturucu satan Şaban'a ulaşır. Şaban, Adem'e uyuşturucuyu Nizam'ın verdiğini söyler. Hakan, Şaban'la birlikte Nizam'ın yanına gidecektir. Emniyetten aldıkları parayla uyuşturucu takası planı yapılır. Bu plan sırasında Hakan'ın hayatı tehlike altındadır. 2. bir olayda ise Elif adında bir ressamın evinde ölü bulunmasıdır. Rıza babanın ekibi katili bulmak için işin peşine düşecektir.

Arka Sokaklar'ın 501. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölümde Neler Olacak?

ARKA SOKAKLAR'IN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

28 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 501. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.


Son Dakika Magazin Arka Sokaklar'ın 501. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yeni Bölümde Neler Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement