Arnavutköy'de kısıtlamaya rağmen sokağa çıktılar - Son Dakika
3.Sayfa

Arnavutköy'de kısıtlamaya rağmen sokağa çıktılar

Arnavutköy'de kısıtlamaya rağmen sokağa çıktılar Kısıtlamaya rağmen bir park doldu Arnavutköy'de hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen bir parkta vatandaşlar otururken çocuklarda oyun oynadılar.

05.12.2020 17:28  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavutköy'de kısıtlamaya rağmen sokağa çıktılar

Kısıtlamaya rağmen bir park doldu

İSTANBUL - Arnavutköy'de hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen bir parkta vatandaşlar otururken çocuklarda oyun oynadılar.

Korona virüs tedbirleri kapsamında dün 21.00 itibari ile başlayan sokağa çıkma kısıtlaması Pazartesi 05.00'a kadar devam edecek. Tüm uyarılara rağmen Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde bulunan bir parkta yasak hiçe sayıldı. Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen bir park doldu. Bazı vatandaşlar otururken, çocuklar da oyun oynadı. Cep telefonu kamerası ile çekilen görüntülerde Çocukların ve vatandaşların parkta vakit geçirdiği görülüyor.

Arnavutköy\'de kısıtlamaya rağmen sokağa çıktılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Arnavutköy'de kısıtlamaya rağmen sokağa çıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bülent: O kadar olsun bıraktı çocuklar eglensin 0 0 Yanıtla
  • Turan yener: Bunlar biz yaşlılari hiçe sayan ve onlara hiç mi hiç saygısı olmayan insanciklar eyer kendilerine saygilari olsaydı bu yasağa ve pandemi ye duyarlı olurlardı allah akıl versin 0 0 Yanıtla
  • Salih: Yazık sağlık bakanımız kendini paralıyor Miley eylencede bu covit memleketi nasıl terk etsin durun artık yeter kalın evinizde millet ölüyor sizin gibi duyarsıZların yüzünden. 0 0 Yanıtla

Advertisement