Art Vespa 2011'in Birincisi Little Workers Tasarımı Oldu - Son Dakika
Güncel

Art Vespa 2011'in Birincisi Little Workers Tasarımı Oldu

Türkiye distribütörü Ferco Motor tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Art Vespa" tasarım yarışmasının kazananları açıklandı.

04.11.2011 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ferco Motor tarafından Türkiye'de üçüncüsü düzenlenen "Art Vespa" tasarım yarışmasının kazananları belli oldu. Günümüzde bir tasarım ikonu olarak kabul edilen Vespa'ların, birbirinden renkli tasarımlar ile buluştuğu "Art Vespa 2011" yarışmasının bu yılki galibi "Little Workers" konsepti ile Yiğit Karagöz oldu.

Türkiye'nin duayen reklamcıları ile oluşturulan özel bir jüri eşliğinde değerlendirilen tasarımlardan, "Vespa Tosba" ile Koray Özbey ikinci olurken, "Fly Me" tasarımının yaratıcısı Öykü Akkoyunlu ise üçüncülüğe layık görüldü.

"Reklamcıysan, grafikersen ya da bu işi reklamcı veya grafikerden daha iyi beceririm diyorsan, göster marifetini giydir Vespa'yı" sloganıyla yola çıkılan yarışmaya bu yıl 470 tasarım katıldı. İlk eleme sonucunda öne çıkan yeni nesil 200 tasarımın değerlendirmeye alındığı yarışmada, Vespa LX modeli katılımcılar tarafından bilgisayar ortamında tasarlandı.

İtalya Piaggio C S.p.a.'nın uluslararası ekibiyle Türkiye'nin reklam ve tasarım camiasının önde gelen isimleri Atilla Aksoy, Metin Aroyo, Selim Demirdelen, Hakkı Mısırlıoğlu ve Derin Sarıyer'in jüri üyesi olarak bir araya geldiği yarışmada en yüksek puanı alan Yiğit Karagöz Vespa LX 150 ve Gap mağazalarında 300 tl hediye çeki sahibi oldu. Yarışmanın ikincisi Koray Özbey A-STYLE kask, Vespa Academy eğitimi ve Gap mağazalarından 200 tl hediye çeki kazanırken, üçüncü Öykü Akkoyunlu ise Vespa Academy eğitim ve yine Gap mağazalarından 100 tl hediye çeki hakkı kazandı.

Vespa ve GAP'ten eğitime destek

Vespa ve GAP, Art Vespa yarışmalarıyla eğitim için başlattıkları önemli sosyal sorumluluk projelerine bu senede devam ediyor. Erken yaşta eğitimin kazandırdıklarının bilinciyle oluşturulan projede, yarışmada dereceye giren ilk on tasarım Vespa ve GAP sosyal medya hesapları üzerinde yapılacak oylama ile belirlenecek olan üç tasarım Eco Bag'lerin üzerine tasarlanarak üretilecek.

Çantalar GAP mağazaları ve Ferco Motor Online Shop www.fercomotor.com.tr/artvespa sitesinde satışa sunularak elde edilen gelir AÇEV'e bağışlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Art Vespa 2011'in Birincisi Little Workers Tasarımı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement