Artık Erkekler de Estetiğe Önem Veriyor - Son Dakika
Güncel

Artık Erkekler de Estetiğe Önem Veriyor

Daha yakışıklı görünmek isteyen erkekler son dönemlerde lazer epilasyona en az kadınlar kadar ilgi gösteriyor.

07.12.2012 10:39  Güncelleme: 10:35

Daha şık ve yakışıklı görünmek isteyen erkekler özellikle son dönemlerde lazer epilasyona en az kadınlar kadar ilgi gösteriyor.

ALMANYA'nın Köln kentindeki Hayal Cosmetic salonunda lazerli kozmetik uzmanı olarak çalışan Songül Aktaş, özellikle son yıllarda vücut kıllarını erkeklerin de en az kadınlar kadar aldırdığına dikkat çekerek, metroseksüelliğin son yılların moda trendi olduğunu söyledi. 5 yıldır lazerle vücuttaki istenmeyen tüyleri medikal bir cihaz kullanarak lazer epilasyonla kökten yok ettiklerini belirten Aktaş, 'Özellikle son yıllarda sadece bayanlar değil genç erkeklerde daha temiz ve güzel görünmek için lazer epilasyon yaptırıyorlar. Erkekler genelde kıl dönmesi olmaması, ayrıca daha düzgün bir şekil sağlamak için yanak ve boğaz bölgelerine, göğüs ve göbek bölgelerine, sırt, omuz ve üst kol bölgelerine yaptırmayı tercih ediyorlar. Bu uygulamayı solaryumda yanmamış olan tüyleri ile sorunu olan ve daha estetik gözükmek isteyen herkes yaptırabilir' diye belirtti. Ağda ve traş gibi sürekli zaman alan, kaşıntı, kıl dönmesi gibi yan etkisi olan bu yöntemlerin artık geçmişte kaldığını belirten lazerli kozmetik uzmanı Leyla Kızıltaş ise ayrıca kozmetik salonlarında deneme ve bilgilendirmenin de ücretsiz olarak yapıldığını söyledi.

BAKIMLI ERKEK MODASINA UYDUK

Yüz ve vücuduna lazer epilasyon yaptıran 25 yaşındaki Kerim Shah, 'Artık devir eski devir değil. Erkekler de en az kadınlar kadar çekici ve güzel görünmek istiyor. Ben yaptırdım, işlem sırasında hiçbir acı ya da benzer bir şey hissetmedim ve bu halimden memnunum' dedi. Erkan Ünal ise arkadaşlarının tavsiyesi üzerine kollarında çok kıl olduğu için lazer epilasyon yaptıracağını belirterek, 'Kısa kollu elbiseler giyince bu yaz kendimi daha iyi hissetmek istiyorum, o yüzden buradayım' şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Artık Erkekler de Estetiğe Önem Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement