Asker Arkadaşları Tam 40 Yıl Sonra Buluştu - Son Dakika
Güncel

Asker Arkadaşları Tam 40 Yıl Sonra Buluştu

Asker arkadaşları tam 40 yıl sonra buluştuKÜTAHYA - Jandarma Tabur Komutanlığı'nda 1977-1978 yıllarında vatani görevlerini yapan 27 asker arkadaşı, terhislerinden tam 40 yıl sonra Kütahya'da bir araya geldi.

07.11.2018 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asker arkadaşları tam 40 yıl sonra buluştu

KÜTAHYA - Jandarma Tabur Komutanlığı'nda 1977-1978 yıllarında vatani görevlerini yapan 27 asker arkadaşı, terhislerinden tam 40 yıl sonra Kütahya'da bir araya geldi.

Asker arkadaşları, bir araya gelip eski günleri anmak için Yoncalı'daki termal otelde müzikli etkinlik düzenledi.

Türkiye'nin dört bir yanında olan asker arkadaşları aileleriyle birlikte Kütahya'ya geldi. Asker arkadaşların buluşma anı duygusal anlara neden oldu. Otelde bir araya gelen asker arkadaşları burada eski günleri anıp, birbirleriyle sohbet etti.

Organizatörlerden Habip Kızıldağ, yaptığı açıklamada, yıllar sonra bir araya gelmenin hem heyecanı hem de mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlk kez bir araya geldiklerini ve buluşmayı her sene tekrarlama kararı aldıklarını belirten Kızıldağ, başta o dönem yüzbaşı olan komutanlarından emekli Albay Mustafa Tepe'ye ve diğer devre arkadaşlarına teşekkür etti. Kızıldağ, o dönem askerlik süresinin 20 ay olduğunu ifade etti.

İlhan Çıtak ve Fettah Çavuşoğlu da, askerlik anılarının unutulmadığını ve yıllar sonra tekrar bir araya gelmenin mutlu olduklarını dile getirdiler.

Emekli Albay Mustafa Tepe, "Bu arkadaşlarla o dönem çok güzel bir görev yapmıştık. Şimdi yıllar sonra tekrar bir araya gelip anıları tazeledik" diye konuştu.

Asker Arkadaşları Tam 40 Yıl Sonra Buluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Asker Arkadaşları Tam 40 Yıl Sonra Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement