Askere Telefon Serbestliği Sevindirdi - Son Dakika
Güncel

Askere Telefon Serbestliği Sevindirdi

Askere Telefon Serbestliği Sevindirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) askerlere cep telefonu yasağını sonlandırması telefon satıcılarını sevindirdi.

16.04.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) askerlere cep telefonu yasağını sonlandırması telefon satıcılarını sevindirdi.

Askerde cep telefonu yasağı, TSK'nın açıklamasıyla 20 Nisan itibariyle kışlada sona eriyor. Askere gelen telefon serbestliği, askerler ve telefon satıcılarını da sevindirdi. Niğde'de telefon satışı yapan Murat Bilgiç, telefon yasağının kalkmasının ticari açıdan iyi olduğunu belirterek, ülke güvenliğinin önemine dikkat çekti.

Esnaf Bilgiç, "Dünyanın en çok telefon kullanan ülkesi olarak telefonun serbest olması iyi oldu. Tabi ki öncelikle ülke güvenliği önemli. Bu güvenliği sağlayarak kontrollü bir şekilde serbest olursa askerler açısından gurbet acısını az yaşarlar. Daha önceden telefon kiralıyorduk artık satış yapacağız. Bu da hem askerler hem de bizim için daha iyi ticaret sağlayacağını düşünüyorum. Daha önceden askerler askere giderken telefonlarını satıp gidiyordu ama artık satın alacaklar" dedi.

1 ay sonra askere gidecek olan Birol Gündüz ise aile özlemi çekmeden telefon kullanabileceğini söyledi. Gündüz, "Ben 1 ay sonra askere gideceğim. Askerde telefonun serbest olması haberini duyunca çok hoşuma gitti. Çünkü askerde aile özlemi olacak sürekli telefonla görüşebileceğiz" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Askere Telefon Serbestliği Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement