Askf Ardahan Şubesi Üyelerinden Başkan Köksoy'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Askf Ardahan Şubesi Üyelerinden Başkan Köksoy'a Ziyaret

Askf Ardahan Şubesi Üyelerinden Başkan Köksoy\'a Ziyaret

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bülent Akar, ASKF Başkanı Özgür Küçük ve ASKF üyeleri Belediye Başkanı Faruk Köksoy’u makamında ziyaret etti.

25.10.2017 17:55

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bülent Akar, ASKF Başkanı Özgür Küçük ve ASKF üyeleri Belediye Başkanı Faruk Köksoy'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bülent Akar, ASKF Başkanı Özgür Küçük, üyeleri ve güreş sporcularıyla sohbet eden Başkan Köksoy, sporla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Köksoy, "Farklı yaş gruplarından sporcu kardeşlerimizi buradan görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Maşallah abileri var, orta yaşlıları var, küçükleri var, sürekli birbirlerine öğreterek devam edecekler. Artık Ardahan'da güreş maya tuttu demektir. Önemli olan büyükten küçüğe devamlılığı sağlamak, bu işin kurumsallığını sağlamaktır. Şehrimizin gençleri, kendi sevdikleri, yapılarına uygun spor dallarında bu sporu severek yapmalıdırlar. Sağlıklı bir vücut ve sağlam zihin için bu çok önemlidir. İlimize okulumuza, ailemize, çevremize, milletimize faydalı olmak için bu spor dallarının desteklenmesi önemlidir. Sporun en önemli unsuru centilmenliktir, nezakettir. Çünkü kendine güven arttıkça, insan daha da nezaketli olmayı öğrenir. Öncelikle kendi kardeşlerine, anne babasına, ailesine, yakın akrabalarına, sonra da elbette ki kurumuna, okuluna, milletine, halkına karşı daha duyarlı olur. Bu anlamda gençler pırıl pırıl. Bu işe de hevesli olduğunuz için sizleri kutluyorum. Mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Gücümüz imkanımız yettikçe bütün spor dallarına, kültürel etkinliklere, çeşitli yarışmacılara bilimde sanatta, herkese imkanlarımız dahilinde yardım etmeye çalışıyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şube Başkanı Özgür Küçük ise,"'Biz ASKF olarak gençlerimize ve sporcularımıza verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz hafta, Amatör spor haftasıydı. İlimizde ve bütün ülkemizde kutlandı. Bununla ilgili bizde ilimizin Belediye Başkanı olarak size bir hediye taktim etmek istedik. Hem program vesilesi ile hem de göreve geldiğiniz günden beri ilimizde ki bütün spor faaliyetlerine destek verdiğiniz için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Askf Ardahan Şubesi Üyelerinden Başkan Köksoy'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement