Ata Demirer 40 Kilo Verdi - Son Dakika
Magazin

Ata Demirer 40 Kilo Verdi

Ata Demirer 40 Kilo Verdi

Sahnelerin ünlü komedyeni Ata Demirer girdiği sıkı diyet sonrasında tam 40 kilo birden verdi.

24.09.2012 15:33  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendi kiloları ile dalga geçecek kadar özgüven sahibi olan Ata Demirer, uzun süredir vermek istediği kilolarının büyük bir kısmından kurtuldu.

Kısa sürede tam 40 kilo veren Demirer, zayıflamasının sırrını "Özge'nin telkinleriyle şekerden ve karbonhidrattan uzak duruyorum. Sık sık da birlikte yürüyüşe çıkıyoruz" sözleriyle açıkladı.

Özge Borak aşkı kelimenini tam anlamıyla Ata Demirer'i eritti. Ne var ki bu erime ne karşılıksız aşktan ne de sevgiliye duyulan özlemden. Tamamen sevgiden. Demirer ile Borak'ın 'Eyyvah Eyvah' adlı sinema filminde başlayan aşkları 23 Nisan'da kıyılan nikahla resmileşmişti. Özge Borak, aşk yaşamaya başladıkları ilk günden bugüne kadar kendini Ata Demirer'in fazla kilolarından kurtulmasına adadı.

EVLENDİ KİLO VERİŞİ HIZLANDI

Ata Demirer, evlendikleri güne kadar 140 kilodan 125 kiloya inerek bir yıllık süreçte 15 kilo vermişti. Özge Borak ile aynı evde yaşamaya başladıktan sonra ise kilo vermesi hızlanan Demirer, nikah tarihinden bugüne kadar geçe 6 ayda 25 kilo daha verdi. Böylelikle Ata Demirer'in Özge Borak'lı döneminde verdiği kilo sayısı 40'a çıktı.

'BABA OLURSAM HABER VERİRİM'

İki yıl içinde 140 kilodan 100 kiloya inen Ata Demirer, Nişantaşı'nda Özge Borak ile yemek yedikten sonra "Özge'nin telkinleriyle şekerden ve karbohridrattlardan uzak duruyorum. Sık sık da birlikte yürüyüşe çıkıyoruz. Şimdiki halimle kendimi çok mutlu hissediyorum" dedi. Demirer, Özge Borak ile Nişantaşı'nda yediği baba olmak isteyip istemediği şeklindeki soruya ise şöyle cevap verdi; "Özge hamile kalırsa söz herkese haber vereceğim"

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Ata Demirer 40 Kilo Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement