Atatürk Havalimanı'ndan Son Kez Yapılacak Tarihi Uçuşa Yoğun İlgi Var - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanı'ndan Son Kez Yapılacak Tarihi Uçuşa Yoğun İlgi Var

İstanbul Havalimanı'na taşınmaya artık sayılı günler kala, Atatürk Havalimanı'ndan son tarifeli uçuşa yoğun ilgi var. 6 Nisan'da gerçekleştirilecek olan İstanbul-Singapur uçuşuna olan ilgiden dolayı bilet fiyatları arttı.

23.03.2019 12:12  Güncelleme: 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Havalimanı'ndan son uçuş olarak tarihe geçecek olan Türk Hava Yolları'nın 6 Nisan tarihindeki TK 54 sefer sayılı İstanbul- Singapur uçuşu büyük ilgi görüyor. Boeing 777 tipi 350 yolcu kapasiteli uçak ile yapılacak tarihi uçuşun hem business hem de ekonomi sınıflarında bilet fiyatları taleplerdeki artış nedeniyle normal günlere göre arttı. Ekonomi sınıfında biletler 3 bin 400 liradan4 bin 786 liraya, business sınıfında ise 12 bin liradan 17 bin liraya yükseldi.

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na büyük göç 5 Nisan saat 03.00'de başlayacak, 7 Nisan saat 00.00'da son bulacak. Büyük Göç'ün planlanan şekilde başarıyla gerçekleşmesi için 6 Nisan gecesi saat 02.00 ile 14.00 arasında Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak.

TARİHE GEÇMEK İSTEYENLER YERLERİNİ AYIRTIYOR

Türk Hava Yolları'nın Atatürk Havalimanı'ndaki tüm tarifeli uçuşları da 6 Nisan Cumartesi saat 02.00'de sona erecek. Atatürk Havalimanı'ndan planlanan tüm uçuşları aynı gün saat 14.00'ten itibaren İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirilecek. Atatürk Havalimanı'ndan son yapılacak olan tarihe geçecek tarifeli uçuş ise Türk Hava Yolları'nın 6 Nisan Cumartesi saat 02.00'deki İstanbul-Singapur uçuşu olacak. Son tarifeli uçuşun Singapur'a olacağını öğrenen ve son yolcular olarak tarihe geçmek isteyenler de, THY'nin İstanbul-Singapur uçuşunda yerlerini ayırtıyor.

BUSİNESS SINIFINDA BİLETLER 5 BİN LİRA ARTTI

Atatürk Havalimanı'ndan havalanacak son tarifeli uçuş olacak TK54 sefer sayılı İstanbul-Singapur uçuşuna da yoğun talep var. 350 yolcu kapasiteli Boeing 777 tipi uçakla yapılacak olan son tarifeli uçuşa yoğun talepler nedeniyle hem business hem de ekonomi bilet sınıflarında ucuz bilet bulmak zorlaştı. Normal günlerde ekonomi sınıfında ortalama 3 bin 400 lira olan bilet fiyatları 4 bin 786 liraya, business sınıfında ise 12 bin lira düzeyinde olan bilet fiyatları ise yoğun talepler nedeniyle 17 bin liraya kadar yükseldi. 10 saat sürecek uçuş, Atatürk Havalimanı'ndan yapılacak olan son tarifeli uçuş olarak tarihe geçecek. Büyük taşınma sonrası,THY'nin ilk uçuşu 6 Nisan saat 14.00'te İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleşecek. Büyük Göç sonrası gerçekleşecek ilk uçuş ise Türk Hava Yolları'nın saat 14.00'teki TK2154 sefer sayılı Ankara Esenboğa Havalimanı uçuşu olacak. Bu uçuşa da gösterilen ilgi de giderek artıyor.

İSTANBUL HAVALİMANI 7 NİSAN'DAN İTİBAREN TÜM UÇUŞLARA AÇIK OLACAK

İstanbul Havalimanı ise 5 Nisan saat 03.00 ile 6 Nisan saat 14.00 arasında 35 saat süresince tüm yolculu seferlere kapalı olacak. Saat 14.00 ile saat 19.00 arasında ise İstanbul Havalimanı 5 saat süresince THY yolculu seferlerine açık olacak. Saat 19.00 ile 00.00 arasında sadece üssü havalimanı olan THY, Onur Havayolları, Atlasglobal'in tüm yolculu seferlerine açık olacak. İstanbul Havalimanı 7 Nisan saat 00.00 itibarıyla tüm uçuşlara açık hale gelecek.

Atatürk Havalimanı\'ndan Son Kez Yapılacak Tarihi Uçuşa Yoğun İlgi Var
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'ndan Son Kez Yapılacak Tarihi Uçuşa Yoğun İlgi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement