Satışta Yeni Trentler İle Rakiplerinize Fark Atın… - Son Dakika
Güncel

Satışta Yeni Trentler İle Rakiplerinize Fark Atın…

Ülkemizde satış rekorları kıran 'Satışta profesyonellik' kitabının yazarı Ali Kirman, Elele Gelişim Atölyesi-Merve Kılıç Danışmanlık farkıyla Bursalılar ile buluşuyor.

19.10.2016 14:54  Güncelleme: 14:57

34 yılı aşan satış deneyimi ve başarısı kanıtlanmış satış yöntemleri ile bugüne kadar 35 bini aşkın kişiye eğitim veren Ali Kirman 29-30 Ekim 2016 tarihlerinde pazarlama ve satış departmanı yöneticilerine 2 gün süren teknik bir eğitim sunacak.

Stratejik satış yöntemleri ve taktiklerinin yanı sıra, müşteri ilişkilerinin uzun vadeli olmasını sağlayacak davranış ve tutumların anlatılacağı eğitime Bursa'nın önemli sanayi kuruluşlarının satış temsilcileri ve yöneticileri katılacak.

Elele Gelişim Atölyesi- Merve Kılıç Danışmanlık olarak düzenledikleri bireysel ve kurumsal eğitimler ile firmaların rekabet edebilirlik seviyelerini artırmayı amaçladıklarını dile getiren Profesyonel Koç/Eğitmen Mehtap Akkoyunlu, "Hepimizin bildiği gibi rekabet her geçen gün daha kızgın bir hale geliyor. Böyle bir ortamda belirlenen hedeflerin yakalanabilmesi de haliyle zorlaşıyor. Ancak doğru teknik ve stratejiyle sonuca ulaşabilirsiniz. Satış konusunda bu hedeflere ulaşmanın en önemli yolu da şüphesiz doğru davranış ve yaklaşım ilkelerini bilmekten geçiyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Satışta Yeni Trentler İle Rakiplerinize Fark Atın… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement