Atlas Çağlayan'ın ailesine tehdit mesajı atan 3 zanlı için tutuklama talebi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Atlas Çağlayan'ın ailesine tehdit mesajı atan 3 zanlı için tutuklama talebi

Atlas Çağlayan\'ın ailesine tehdit mesajı atan 3 zanlı için tutuklama talebi
19.01.2026 17:23

İstanbul Güngören'de 17 yaşındaki Atlas Çağlayan'ın bıçaklanarak ölümü sonrası ailesine tehdit mesajları atan 3 şüpheli tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. 3 kişi ise savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı.

Güngören'de çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Atlas Çağlayan'ın ailesine tehdit mesajları attıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün, Güngören'de 14 Ocak'ta öldürülen 2009 doğumlu Atlas Çağlayan'ın ailesine tehdit mesajları atan ve sosyal medya hesaplarından provokatif paylaşım yapan şüphelilerle ilgili soruşturması devam ediyor.

GÖZALTI SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Dün yakalanan 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken provokatif paylaşım yaptıkları tespit edilen 2 zanlı daha gözaltına alındı. Böylece, soruşturmaya ilişkin gözaltı sayısı 6'ya yükseldi.

3 KİŞİ İÇİN TUTUKLAMA TALEBİ

Gözaltında bulunan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı. Savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından 3 şüpheli, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde bir baklavacı önünde, 14 Ocak'ta, birbirini daha önceden tanımayan Atlas Çağlayan ve E.Ç. (15) arasında "yan baktın" tartışması nedeniyle kavga çıkmıştı.

Kavgada E.Ç, "sustalı" diye tabir edilen bıçakla Atlas Çağlayan'ı yaralamış, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çağlayan, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Polis ekipleri, E.Ç. ve arkadaşlarını, olayda kullanılan bıçakla yakalayarak ifadelerini almak üzere emniyete götürmüştü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 18 yaşından küçük şüpheli E.Ç, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atlas Çağlayan'ın ailesine tehdit mesajı atan 3 zanlı için tutuklama talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Serafettin Eren Serafettin Eren:
    14- 15 yaşındaki çocuklarda yan baktın kavgasıymış, hayretler içinde okudum , yazık yazık bu çocuklara, hiç demi SEVGİ , HOŞGÖRÜ üzerine bir şey öğrenmiyor bu çocuklar !! 3 0 Yanıtla
  • Murat Murat:
    abi gençlerin dizginlenmesi lazım,,,balyoz tekrar göreve,,,kosee başında bir tane biri olsunda,,,bizim devreler bilir 90 li yillar:)) eve hafız olarak dönenleri bilirim;;)) 1 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement