ATO'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni - Son Dakika
Yerel

ATO'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni

ATO\'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 22 Aralık 2014-3 Ocak 2015 tarihleri arasında Ayvalık Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen ve toplam 70 saat süren eğitimi başarıyla tamamlayan girişimci adaylarına sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

28.01.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 22 Aralık 2014-3 Ocak 2015 tarihleri arasında Ayvalık Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen ve toplam 70 saat süren eğitimi başarıyla tamamlayan girişimci adaylarına sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

26 Ocak 2015 tarihinde yapılan sertifika töreninde girişimcilere sertifikalarını ATO Yönetim Kurulu Başkanı Benhan İbrahim Kantarcı, ATO Meclis Başkanı Ahmet Şefik Süner, Başkan Yardımcıları Mehmet Kuran ve İbrahim Sakallı, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Cevdet Kantarcı, KOSGEB Balıkesir Hizmet Müdürlüğü'nden Sadettin Kocagöz ve kurs eğitmeni Yasemin Arslan Güven verdi.

30 kişinin sertifikalarını aldığı törende konuşan ATO Başkanı Kantarcı, düzenlemiş oldukları Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine büyük ilgi olduğunu ve bu yüzden 23 Şubat-6 Mart 2015 tarihlerinde yine KOSGEB işbirliği ile yeni bir girişimcilik kursu vereceklerini belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ATO'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement