Abdullah Avcı salı günü Trabzonspor'la sözleşme imzalayıp çarşamba günü ilk idmanına çıkacak - Son Dakika
Spor

Abdullah Avcı salı günü Trabzonspor'la sözleşme imzalayıp çarşamba günü ilk idmanına çıkacak

Son olarak geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta görev yapan Abdullah Avcı Trabzonspor'la her konuda anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik adam, 3 yıllık imzayı atmak için salı günü Trabzon'a gidecek ve takımın başında ilk antrenmanına çarşamba günü çıkacak.

09.11.2020 11:06  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor ile 3 yılık anlaşma sağlayan teknik direktör Abdullah Avcı, yarın Trabzon'a gidecek. Bordo mavili takımın başındaki ilk antrenmanını ise çarşamba günü yapacak.

TRABZON KARARINDA ORHAN AK ETKİSİ

Teknik direktör arayışlarında olan Fraport-TAV Antalyaspor Kulübü ile de görüşen Avcı'nın, Trabzonspor ile 3 yıllık anlaşma sağlamasında yardımcı hocası Orhan Ak'ın etkisi oldu. Ak'ın Abdullah Avcı'ya, 'Trabzon ve Trabzonspor'da başarılı olabiliriz' sözleri de Avcı'nın kararını etkiledi.

DAHA AZ MAAŞA TRABZONSPOR'A

Öte yandan Antalyaspor'dan daha yüksek bir maaş teklifi alan Abdullah Avcı, Trabzonspor'a hemen hemen yarı ücrete imza atmış olacak. Ayrıca devre arasında yürütülecek transfer çalışmaları ve planları için de Trabzonspor Yönetimi ile görüşen Avcı, ekibine transfer için de belirli hazırlıklar yapmasını söyledi.

Abdullah Avcı salı günü Trabzonspor\'la sözleşme imzalayıp çarşamba günü ilk idmanına çıkacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Abdullah Avcı salı günü Trabzonspor'la sözleşme imzalayıp çarşamba günü ilk idmanına çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Fb.li: Beter olun sizinyeriniz ptt.2ligi türk futbolunu mahf etiniz 1 1 Yanıtla
  • LAZOĞLU: HADE HAYIRLISI 1 1 Yanıtla
  • Lazkopat: Adı Avcı ama daha avladığı birşey yok.Kariyerinde tek kupa yok.Biraz istikrarlı o kadar.Sistem diye diye gece gündüz boşuna uğraşıyor.Bizim camia sabırsız fazla beklemez.Bu sene kupaya katılalım omuzlara alalım. 1 0 Yanıtla

Advertisement