Aydınlar 45 Milyon Euroyu Fenerbahçe'ye Ödeyecek Mi? - Son Dakika
Spor

Aydınlar 45 Milyon Euroyu Fenerbahçe'ye Ödeyecek Mi?

Aydınlar 45 Milyon Euroyu Fenerbahçe\'ye Ödeyecek Mi?

Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne göndermeme kararının altına imzasını atan Mehmet Ali Aydınlar'ın yeniden yargılama sonrası ne açıklama yapacağı merak konusu.

24.06.2014 13:02  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe için yeniden yargılanma yolu yeniden açılırken, gözler sarı lacivertli takımı Şampiyonlar Ligi'ne göndermeme kararının altına imzasını atan ve "Fenerbahçe ceza almazsa zararı cebimden temin ederim" diyen Mehmet Ali Aydınlar'a çevrildi.

AYDINLAR NE DEMİŞTİ ?

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Mehmet Ali Birand'ın sunduğu 32. Gün programına konuk olan Aydınlar, o dönem yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe'nin kesin olarak UEFA'dan ceza alacağını, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gidememe kararı sonrası TFF hakkında açacağı olası davayı kazanması halinde 45 milyon euroluk tazminatı cebinden karşılayacağını belirtmişti.

YENİDEN YARGILANMA YOLU KARARI DEĞİŞTİRİLEBİLİR

13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şike davasının yeniden yargılanması kararı sonrası gözler Anayasa Mahkemesi'ne çevrilirken, "Fenerbahçe dava sonucunda beraat eder, disiplin kurullarında suçsuz bulunur ve CAS'tan davayı kazanırsa, parayı tahsil etmeleri için Federasyona gitmelerine gerek yok. O durumda 45 milyon Euro'luk tazminatı cebimden ödeyeceğim" diyen Mehmet Ali Aydınlar'ın rüzgarın tersine dönmesi sonrası yapacağı açıklama şimdiden merak konusu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aydınlar 45 Milyon Euroyu Fenerbahçe'ye Ödeyecek Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mustafa doğan: zaten ceza almış neyine verecek sadece yapılan şikeyi örtbas mahkemesi 7 5 Yanıtla

Advertisement