Aynı Mağazadan İkinci Kez Hırsızlık Yaparken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Aynı Mağazadan İkinci Kez Hırsızlık Yaparken Yakalandı

Aynı Mağazadan İkinci Kez Hırsızlık Yaparken Yakalandı

İzmit'te bir alışveriş merkezinde bulunan spor mağazasından yaklaşık bir hafta önce hırsızlık yapan 28 yaşındaki Yasin A., aynı mağazadan ayakkabı çalarken polis ekiplerince yakalandı.

02.01.2012 15:42

İzmit'te bir alışveriş merkezinde bulunan spor mağazasından yaklaşık bir hafta önce hırsızlık yapan 28 yaşındaki Yasin A., aynı mağazadan ayakkabı çalarken polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin mağazadan ayakkabı çalması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Sefa Sirmen Bulvarı üzerinde bulunan Outlet Center Alışveriş Merkezi içersindeki bir spor mağazasından yaklaşık bir hafta önce ayakkabı ve eşofman çalan Yasin A., mağazanın güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntüleri izleyen mağaza görevlileri aradan bir hafta geçtikten sonra yine aynı mağazaya gelen Yasin A.'yı görünce durumu polise bildirdi. Mağazadan spor ayakkabı çalan Yasin A., polis ekiplerince yakalandı.

Hırsızlık suçundan 4 kaydı bulunduğu öğrenilen Yasin A., Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

A.: Altan - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aynı Mağazadan İkinci Kez Hırsızlık Yaparken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement